Eşi, kayınvalidesi ve engelli kayınbiraderini öldürdü! Kanlı fotoğraflarını çekip WhatsApp'ta paylaştı

Adana'da Suriye asıllı Türk vatandaşı Özgür Durmuş (42), çocuklarının devlet korumasına verilmesi yüzünden tartıştığı eşi, kayınvalidesi ve engelli kayınbiraderini bıçaklayarak öldürüp, kayınpederini de yaraladı.

ABİSAD Başkan Karalar'ı ziyaret etti

Beşiktaşlı Sanayici ve İş İnsanları Derneği(ABİSAD) Başkanı Sitemkar Bolsoy ve yönetim kurulu üyeleri, Beşiktaş'ın sevilen ismi ve dernek kurucu üyelerinden olan Başkanları Zeydan Karalar'ı, makamında ziyaret etti.

Kıvanç, “Olmazsa olmazımız yalın ve dijital dönüşümdür”

Adana Sanayi Odası Sanayi Kampüsü ev sahipliğinde HYF Fuarcılık A.Ş. ve Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği iş birliğinde Dijital OSB Buluşmaları 2024 Adana etkinliği gerçekleştirildi.

ANADED’ten CHP’YE Ziyaret

Anadolu Emekliler Derneği Genel Başkanı Mustafa Kökesmer dokuz şube başkanları ve yöneticileriyle seri ziyaretlere başladı

Zeydan Karalar’dan Başkan Demirçalı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı makamında ağırladı. Zeydan Karalar, Başkan Demirçalı’ya hayırlı olsun dileklerini ileterek, başarılar diledi.

Yusuf Kanlı, “Daha çok çalışacağız ve başaracağız!”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Ankara’da MHP Genel Merkezi’nde yapılan İl Başkanları Toplantısının ardından Adana’da İl Divan Kurulu ve İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi.

Kız meslek lisesine erkek müdür atandı

CHP Adana Milletvekili ve TBMM Kit Komisyonu Üyesi Orhan Sümer, “Adana’da Kız Meslek Liselerine yönetmeliğe aykırı olarak Erkek Müdür atanması” hususunu Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı.

Sadullah Kısacık’tan Belediye Başkanlarına Ziyaret

DEVA Partisi Adana Milletvekili Sadullah Kısacık, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında belediye başkanlığı görevine seçilen Belediye Başkanlarını tek tek ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileklerini sundu.

Özgür Özel, Belediyelerdeki Atamaları Geri Aldırdı, 'Affetmem'

Akraba atamaları ile gündeme gelen belediyeler için atamaların geri alınması için harekete geçildi. Özgür Özel ise sert tepki gösterdi, "Parti hukuku içinde ne yapmamız gerekirse yaparız" dedi.

Bulut, “Kamuda tasarruf yine sözde kaldı”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, bu yılın ilk üç ayında toplantı ve organizasyon giderleri ile tanıtma ve ağırlama giderlerinin rekor kırdığını söyledi.

ATDSK’dan Karalar’a ziyaret...

Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) Yönetimi, yeniden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Zeydan Karalar’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Kuyumcular doldu taştı...Yüzde 89'luk artış

Aaltın fiyatları sonrasında yüzde 7 gerilerken; vatandaşlar adeta hücum etti. Düşen fiyatları alım fırsatı olarak görenler kuyumcuların yolunu tutarken; altın satışları 2024'ün ilk üç ayında 44,4 tonla rekor kırdı.