Çukurova GİAD Başkanı M.Alperen Pişkin, Yönetim Kurulu Üyeleri Erdal Yüksel, Sinem Özgen, Hasbi Toygar Uçar, Kubilay Kurluk ve Çukurova GİAD Üyesi Buğra Bağış, ATB'yi ziyaret ettiler.
Çukurova GİAD heyeti, Türkiye'nin en modern ve teknolojik borsası olan ATB'de Meclis Başkanı Osman Bağış, Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bilgiç, Genel Sekreter T. Gökhan Öztürk tarafından misafir edildi. Çukurova GİAD'ın yeni yönetimine başarı dileyen Bağış ve Bilgiç, ATB olarak 2019'da Türkiye birincilik ödülü alan, 72 dönüm alanda 50 bin ton lisanslı depo ve laboratuvarlara sahip Ticaret Borsası Kompleksi'nde ürünlerin değer bulması gayreti içerisinde olduklarını söylediler.

STK'ların kentlerin, ülkelerin gelişimi açısından çok önemli olduğuna da değinen ATB Başkanı Şahin Bilgiç, "İş hayatında ciddi anlamda iz bırakan programlarınız var. Çukurova GİAD yaptığı programlar, hayata geçirdiği projelerle iz bırakıyor. Adana'nın da buna ihtiyacı var. Heyecanıyla gayret içinde koşanları görünce mutlu oluyoruz. Siz ne kadar güçlü olursanız Adana o kadar güçlü olur" diye konuştu.

Devraldıkları mirasa sahip çıkarak, derneğin çıtasını yükseltmek istediklerini kaydeden Çukurova GİAD Başkanı M.Alperen Pişkin de, dernek üyelerinin yanı sıra Adana'ya ve ülkeye hizmet için çalışmaları sürdüreceklerini, bu konuda Adana'daki tüm kurum, kuruluşlarla Adana ortak paydasında buluşarak, ortak projelere hazır olduklarını söyledi.
Kurumlar arası işbirliğini önemsediklerini vurgulayan Başkan Pişkin, "Kurumlar arası işbirliğini hayata geçirerek Çukurova GİAD'ın gücünü, geçmişteki bilgi ve birikimini kullanarak, Adana'mız için ortak projelerde yer almak bizi mutlu eder. 33 yıllık köklü geçmişe Çukurova GİAD'ın sahip olduğu derin kurumsal hafızası ve tecrübesiyle, Dünya kenti Adana'mız için, üyelerimiz için, ülkemiz için çalışmaya, kentimize değer katmaya devam edeceğiz" dedi.