14461,75%1,38
43,03% 0,02
50,46% 0,02
6146,68% 2,60
10104,89% 0,07
Adana’nın kurtuluşunun 104. yıl dönümü kapsamında düzenlenen 5 Ocak Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası, Seyhan Belediyesinin ev sahipliğinde Seyhan Çırçır Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Adana Satranç İl Temsilciliği ve Seyhan Rotary Kulübü iş birliğiyle düzenlenen turnuvaya 4 farklı kategoride, 18 ilden, 7’den 70’e toplam 320 sporcu katıldı.

Turnuvanın açılış törenine; Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Güngör Geçer, Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Evren Evrim Özdemir, Seyhan Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Murat Akdoğan, Adana Satranç İl Temsilcisi Demir Gündoğdu, Seyhan Rotary Kulübü Dönem Başkanı Ömer Gökçe, geçmiş dönem başkanlarından Halil Avcı, Seyhan Rotary Kulübü üyeleri, sporcular ve veliler katıldı.

“SEYHAN’DA SPORU, AKLI VE DAYANIŞMAYI BÜYÜTMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Seyhan Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Bu değerli organizasyonun hayata geçmesinde katkı sunan tüm paydaşlarımıza, hakemlerimize, antrenörlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Seyhan’da sporu, aklı ve dayanışmayı büyütmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

ÖDÜL TÖRENİ İLE SONA ERDİ
İki gün boyunca büyük bir heyecan ve centilmenlik içerisinde süren turnuva sonunda dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi.

