9903,27%5,30
39,75% -0,37
46,61% -0,59
4196,93% -0,08
6656,45% -1,25
GENÇ KADININ CESEDİ SULAMA KANALINDA BULUNDA
Olay geçtiğimiz 28 Haziran'da Yüreğir ilçesine bağlı Özgür Mahallesi'nde meydana geldi. Sulama kanalında üzeri giysili hareketsiz bir kadın gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilerek ceset sudan çıkartıldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde genç kadının hayatını kaybettiği belirlendi.
KOCASI DA BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ
Polis ekiplerinin çalışmasının ardından ceset, kimlik tespiti ve otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yapılan incelemede cesedin 38 yaşındaki Dilek Boyun'a ait olduğu tespit edildi.
5 çocuk annesi genç kadının çok sevdiği eşi Orhan Boyan'ın (37) ise 27 Eylül 2024'de Seyhan ilçesi Mirzaçelebi Mahallesi'nde komşusu Fatih Y. (40) tarafından uyuşturucu tartışması yüzünden bıçaklanarak öldürüldüğü anlaşıldı.
"ORHAN'IMA GİDİYORUM HOŞÇAKALIN"
Bu cinayetin ardından 5 küçük çocuğuyla ortada kalan Dilek Boyun bunalıma girdi. Boyun, sonunda sosyal medya da "Orhan'ıma Gidiyorum Hoş çakalın " yazısını paylaşdıktan sonra kendini sulama kanalına attığı belirlendi.
KOCASININ YANINA GÖMÜLDÜ
Dilek Boyan dün Oba mezarlığında kocasının bulunduğu mezarın yanı başına gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazeye katılan yakınları ise ölen kadının 6 ile 18 yaş arasında olan çocuklarına bakarak uzun sure sinir krizi geçirdi. (Özel Haber)
Bu arada Orhan Boyan'ı öldüren Fatih Y.'nin ise halen tutuklu olarak yargılanmasına devam ediliyor. (Özel Haber)