9133,89%0,24
38,61% 0,10
43,85% 0,39
4214,32% 1,95
6814,90% 2,36
TELLİDERE’DE SABAH MESAİSİ: BAŞKAN TEKİN HALKIN ARASINDA
Sabahın erken saatlerinde Tellidere Mahallesi’ne gelen Başkan Tekin, “esnaf ve yurttaşlarla birebir görüşerek beklentileri yerinde dinledi.
Tellidere Mahallesi’ne henüz sabahın ilk ışıklarında gelen Başkan Tekin, mahallenin sokaklarını yürüyerek dolaştı. Mahalle sakinleri ve esnafıyla uzun uzun sohbet eden Başkan Tekin, yol, temizlik, yeşil alan ihtiyacı, sosyal destekler ve kentsel dönüşüm gibi alanlardaki çalışmaları anlattı.
Ayrıca yurttaşlardan gelen talepleri de eş zamanlı olarak birim müdürlerine talimat veren Başkan Tekin, hiçbir mahalleyi diğerinden ayrı tutmadan hizmetlerin artarak devam edeceğini belirtti.
“SEYHAN’IN BÜYÜKLÜĞÜ BİZİM İÇİN ZORLUK DEĞİL SORUMLULUK DEMEK”
Seyhan’ın 96 mahalleden oluşan büyük bir ilçe olduğunun altını çizen Başkan Tekin, “Bu büyüklük bizim için bir zorluk değil, sorumluluk demek. Her mahallemize aynı özveriyle, aynı samimiyetle yaklaşmak zorundayız. Yönetim anlayışımız halktan yana, halkla iç içe bir anlayış.
Bu nedenle makamda oturmak yerine sokakta, mahallede, yurttaşlarımızın arasında olmayı tercih ediyoruz. Sahada olmadan, göz hizasında konuşmadan sağlıklı bir belediyecilik yapılabileceğine inanmıyorum” diye konuştu. Başkan Tekin ayrıca ziyaretlerinin göstermelik olmadığını, her görüşmenin, her talebin mutlaka ilgili birimlere iletilerek çözüm yoluna gidildiğini vurguladı.
“ZİYARETLER SÜRECEK”
Mahalle ziyaretlerinin hız kesmeden devam edeceğini dile getiren Başkan Oya Tekin, “Haftalık programımızda mahalle gezilerimize özel bir zaman ayrılıyor. Amaç, tüm mahallelerimizi ziyaret etmek ve tekrar tekrar geri dönerek kalıcı çözümler üretmektir” dedi.