Tarih: 28.02.2024 10:21

Ulaştırıcı, 'Derneğimizin geleceğine dair önemli ipuçları elde ettik'

Facebook Twitter Linked-in

2024 JCI Adana Yönetim Kurulunun Organize ettiği ve 2024 JCI Adana Başkanı Necati Ulaştırıcı'nın da katılım gösterdiği toplantının konuşmacıları 2024 JCI Türkiye Denetleme Kurulu Üyesi ve 2018 JCI Adana Başkanımız Sina Yağmur, 2024 JCI Türkiye Denetleme Kurulu Üyesi ve 2020-2021 Başkanımız Sinem Özgen,  2024 JCI Türkiye Marka Geliştirme ve Stratejik Ortaklıklardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve 2024 JCI Adana IPP'miz Kadriye Akyol oldu. Toplantının Moderatörlüğünü ise Başkan Yardımcısı Makbule Vayısoğlu üstlendi.

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Adana Şubesi'nin başkanı Necati Ulaştırıcı, derneğin geçmiş dönem başkanlarıyla bir araya gelindiği özel etkinlik sonrası bir röportaj verdi. Ulaştırıcı, derneğin geleceğine yönelik vizyonunu ve hedeflerini paylaştı.

Ulaştırıcı, "Bu akşam gerçekleştirdiğimiz JCI Talks etkinliği, derneğimizin önemli bir adımıydı. Geçmiş dönem başkanlarımızın deneyimlerini dinleyerek, derneğimizin geleceğine dair önemli ipuçları elde ettik. Derneğimizin misyonu doğrultusunda, genç liderlerin ve girişimcilerin yetişmesine katkı sağlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

Başkan Ulaştırıcı, derneğin gençleri desteklemeye ve onlara fırsatlar sunmaya devam edeceğini belirtti. "Gençlerin potansiyelini keşfetmelerine ve gelişmelerine yardımcı olmak, derneğimizin öncelikli hedeflerinden biridir. Geleceğe yönelik güçlü bir vizyonla ilerliyoruz ve gençlerin liderlik potansiyellerini ortaya çıkarmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." şeklinde konuştu.

Başkan Ulaştırıcı, etkinlik sonrası yapılan 2 üyemizin doğum günü kutlamalarının da dernek içi iletişimi ve birlik duygusunu güçlendirdiğini vurgulayarak, katılımcılara teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —