-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,17% -0,06
-
EURO
50,50% 0,00
-
GRAM ALTIN
7122,07% -0,18
-
Ç. ALTIN
11571,81% 0,00
Yeniden Refah Partisi İncirlik'in kapatılmasını istedi...
Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Özkut Özdemir, ABD’nin Ortadoğu’daki askeri hazırlıklarına dikkat çekerek, Türkiye'deki Amerikan üslerinin kapatılması çağrısında bulundu.
Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Özkut Özdemir Türkiye’deki ABD askeri üslerinin kapatılmasını istedi. Başkan Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada ABD’nin İran’a yönelik yeni bir saldırı hazırlığı içinde olduğunu belirterek; “Irak’ı da bu gerekçelerle parçaladılar. Suriye'yi de aynı amaçla adeta ameliyat masasına yatırdılar. Bugün bölgede yaşanan her kaosun arkasında aynı Siyonist akıl vardır” dedi.
“Sıra Bize Gelmeden ABD Üsleri Kapatılmalıdır”
Açıklamasında Türkiye’nin doğrudan hedef haline getirilmek istendiğini savunan Özkut Özdemir, Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın yıllar önce yaptığı uyarıları hatırlatarak şu ifadeleri kullandı:
“Hocamızın yıllardır söylediği gibi Suriye'den sonra sırada İran var. İran'ın ardından Türkiye'ye saldıracaklar. Sıra bize gelmeden Kürecik Radar Üssü’nü de İncirlik Amerikan Üssü’nü de kapatın diyoruz. Bu üsler Türkiye’yi korumuyor, aksine düşmana istihbarat sağlıyor.”
“ABD, İsrail İçin Savaş Hazırlığında”
Özkut Özdemir, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın da NATO ve ABD üsleri konusunda net bir duruş sergilediğini belirterek, partilerinin bu konudaki tavrının kişisel değil, ilkesel ve tarihsel olduğunu vurguladı.
Bu girişimin insan hakları ya da demokrasi gerekçeleriyle değil, İsrail'in güvenliği ve “Büyük İsrail” hedefi doğrultusunda planlandığını ifade eden Özdemir; “Milli Görüş çizgisi, Türkiye'nin bağımsızlığını ve egemenliğini her şeyin üstünde tutar. NATO üyesi Danimarka’nın egemenliğindeki Grönland’a bile göz diken bir Amerika'dan Türkiye'ye dost olmaz” diyerek mevcut askeri anlaşmaların yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi.
“Egemenlik Tavizle Korunmaz”
Özdemir açıklamasının sonunda, Türkiye'nin güvenliğinin yabancı askeri varlıklarla değil, kendi iradesi ve gücüyle sağlanabileceğini ifade ederek, hükümete çağrıda bulundu:
“Bir kez daha uyarıyoruz: Kapatın artık düşmana istihbarat sağlayan Amerikan üslerini. Türkiye’nin egemenliği pazarlık konusu değildir.”
Adana 01'in haklı sevinci: 3-1
Sonsuza kadar taşıyacağımız bu onur bizim
Tek çare sendikalaşmak!
Çukurova’da iş arayanlar işverenlerle buluştu
İftar programında birlik beraberlik mesajı
Yetkili servisler kontrolden çıktı: Arızayı söylemenin bile bedeli var!
Halil Nacar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iftarına katıldı
Hekimlerden 14 Mart’ta Beyaz Yürüyüş...
Adana’da bayramda yağmur ve serin hava etkili olacak
Barut'tan eşitlik ve adalet çağrısı; "İnfazda eşitlik haktır"
ATB ve AOSB’den Adana’nın Üretim Gücü İçin Güç Birliği
Lastiği patlayan ambulans devrildi; 3 sağlık personeli yaralandı
“Lider öğrencilerimiz sürdürülebilir geleceğe yön veriyor”
Şerif Kaya’dan tarihe tanıklık eden roman: “Mor Tepelerdeki Çocukluğum”
Sancaklı’dan Mahalle Başkanlarına İftar Yemeği: Birlik ve Beraberlik Mesajı
Adana Demirspor 1 attı 4 yedi...
Yurtçu kabri başında anıldı
Kavurma yapılan şampiyon atın sahibine yüklü ceza!
Büyükşehir’den Kozan’da iftar buluşması...
Sağlık-Sen 14 Mart'da Sağlık Çalışanlarını Unutmadı...
CHP, Doğu Akdeniz Yerel Medya Buluşması’nı Adana’da Gerçekleştirdi
Yükleniyor



