Adana Gündoğdu Koleji (AGK) Öğrenci Meclisi Başkanı Başak Yüksek, Çukurova ilçesi Öğrenci Meclisi Başkanlığına getirildi.
Adana Anadolu Lisesi'nde yapılan ilçe meclis başkanlığı seçimlerinde Çukurova ilçesinde bulunan okulların meclislerinde yer alan öğrenciler oy kulandı. Sunumunda AGK Meclisin yaptığı sosyal projeleri ve Çukurova için yapacakları çalışmaları anlatan Başak Yüksek, "Hep birlikte yapacağımız büyük işler için sizlerin desteğini bekliyorum" diyerek konuşmasını bitirdi. Oyların büyük bölümünü alan Başak Yükşek Çukurova İlçesi Öğrenci Meclis Başkanı seçildi.
HEDEF ANKARA'DA ADANA'YI TEMSİL ETMEK
Başak Yüksek, "Şimdiki hedefimiz il meclis başkanlığını da alıp TBBM'de Türkiye Öğrenci Meclisinde Adana'mızı başarıyla temsil etmektir. Bizlere oy veren, inanan ve destekleyen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.
HEP BİRLİKTE GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ
AGK Meclis Mezunlar ve Toplum İlişkileri Bölümü Genel Müdür Yardımcısı Burhan Börü ise Adana Gündoğdu Koleji (AGK) olarak Başak Yüksek ile gurur duyduklarını anlatarak, "25 Bin Kişilik Büyük Gündoğdu Ailesi olarak desteğimiz ve güvenimiz ile sonuna kadar Başak'ın yanında olacağız. Adana'mızı, Çukurova ilçemizi ve okulumuzu başarıyla temsil edeceğinden kuşkumuz yok. Tebrik ediyoruz" diye konuştu.