-
BIST 100
16148,21%-0,64
-
DOLAR
44,22% 0,07
-
EURO
51,06% 0,07
-
GRAM ALTIN
6931,32% -2,54
-
Ç. ALTIN
11472,71% -0,96
50 gün takip edip 300 saat izlediler! Sarallar suç örgütüne darbe
Bursa'da bir adrese yapılan iki saldırının da arkasından Sarallar çetesi çıktı. Ekipler 50 gün fiziki takip ve 300 saatlik kamera kaydı incelemesinin ardından 17 adrese eş zamanlı baskın düzenledi ve 14 kişiyi gözaltına aldı.
Bursa’da bir iş yerine düzenlenen iki ayrı silahlı saldırının ardından 5 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda ‘Sarallar’ organize suç örgütü üyesi 14 şüpheli yakalandı. Saldırı anları, saniye saniye kameralara yansıdı.

Osmangazi ilçesi Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir iş yerinin aralık ve ocak aylarında kurşunlanması üzerine Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma başlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, soruşturma kapsamında görgü tanıklarının ifadelerine başvururken, bölgedeki 300 saatlik güvenlik kamerası da incelemeye alındı.

50 GÜN TEKNİK VE FİZİKİ TAKİBE ALINDILAR
Saldırıların arkasında 'Sarallar' organize suç örgütünün olduğunu tespit edildi. 50 gün boyunca teknik ve fiziki takibe alınan 14 şüpheli, Bursa merkezli İstanbul, İzmir, Mersin ve Aydın’da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla yakalanarak gözaltına alındı. Bursa'da 3, İstanbul'da 11, İzmir, Mersin ve Aydın'da birer olmak üzere toplam 17 adreste yapılan aramalarda 3 ruhsatsız tabanca ile bu silahlara ait çok sayıda mermi ele geçirildi.

SİLAHI TUTUKLUK YAPINCA KAÇTI
Öte yandan, saldırı anlarına ait güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde gece saatlerinde iş yerinin önüne gelen şüphelinin ateş ettiği anlar yer aldı. İkinci saldırıda ise saldırganın silahının tutukluk yaptığı, panikle kaçarken arkasına dönerek ateş etmeye devam ettiği görüldü.

ÜÇÜNCÜ SALDIRI HAZIRLIĞINDAYKEN YAKALANDILAR
Aynı iş yerine yönelik üçüncü saldırı hazırlığındayken yakalandıkları öğrenilen 14 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Adana’da Bayramda Toplu Taşıma Ücretsiz...
Tanburoğlu: “Cumhuriyeti Ayakta Tutma Savaşı Veriyoruz”
Kısacık: Bayramlar, Millet Olma Bilincimizin Teminatıdır
Nacar: Çanakkale bir kahramanlık destanıdır
Adana'ya Patriot Kuruluyor...
Ameliyata gülerek giren 8 yaşındaki Ferdi hayatını kaybetti...
"Bayramlar dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerini sergiliyor"
“Çanakkale ruhu Türk milletinin en büyük güvencesidir!”
Kozay, “Bayramlar umudu ve kardeşliği büyütür”
Adana Demirspor'a Ceza Üstüne Ceza
Seyhan’da Bayram Öncesi Gıda Denetimleri Sıkılaştırıldı...
"Vatandaşlar bayrama büyük bir geçim sıkıntısı içinde giriyor"
Uludağ, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir diriliş destanı”
1.5 Adana Teknoloji Takımları Geleneksel İftar Sofrasında Buluştu
“Bayramı halkın iradesinin yok sayıldığı bir dönemde karşılıyoruz”
Vali Yavuz, "Tarihin Akışına Karşı Durulan Muazzam Bir İrade"
Sibel Can 11 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor...
Ebru Gündeş kızı için özel uçak kiraladı...
Seyhan Belediyesi’nde Uzlaşı Sağlandı: Ödemeler Başladı
Dünya tenisinin yeni durağı Adana
Vali Yavuz ve Nacar sağlık çalışanları ile iftar yaptı
Yükleniyor



