-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
Barut, ‘Daha güzel günlerde, nice bayramlar kutlayacağız’
CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, herkesin Ramazan Bayramı'nı kutladı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, herkesin Ramazan Bayramı'nı kutladı, daha güzel yarınlarda nice bayramlara erişme dileğini paylaştı. Barış, refah, sağlık, mutluluk ve huzur temennisini dile getiren Barut, "Daha güzel yarınlarda nice bayramlara erişmek dileğiyle Ramazan Bayramımız kutlu olsun" dedi.
"HALKIN UMUDU YEŞERDİ"
AKP iktidarının uyguladığı yanlış politikalar sonucu ekonominin adeta çöktüğünü, fahiş zamlar ve geçim sıkıntısı nedeniyle halkın perişan edildiğini anlatan Barut, "Açlık, yoksulluk, sefalet ve zam düzeni ocaklarımızı söndürürken çözüm üretmesi gerekenler sorunları büyüttü. Her şeye rağmen yerel seçim sonuçları geleceğe dair halkımızın umudunu yeşertti, yaşanabilir günlere olan inancımızı büyüttü. Bu kutsal Ramazan ayı boyunca yaptığımız ibadetleri, tuttuğumuz oruçlarımızı ve dualarımızı Allah kabul etsin" diye konuştu.
"BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN"
Zor günler geçiren ve dara düşürülen halkın, yaşattığı sorunlar nedeniyle AKP iktidarına sandıkta gereken cevabı verdiğini bildiren CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, şunları ifade etti:
"Biz biliyor ve inanıyoruz ki, halkımızın desteğiyle yerelde başlayan değişim sürecini genel iktidarla taçlandıracağız. İşte o vakit çözüm projelerimizle insanca yaşam için dertlere derman olacağız. Elbette bu karanlık ve zalim dönem bitecek, sorunlar mutlaka çözülecek. Hep ifade ettiğimiz gibi, şimdi belediyelerimizin de büyük gayretiyle, halkımızın da desteğiyle büyüyen mücadelemiz sonucu 'daha yaşanabilir bir Türkiye'ye kavuşacağız. Karanlık günleri geride bırakıp huzur ve hoşgörü ikliminde refah dolu yarınlara ulaşacağız. Bu duygularla Ramazan Bayramımızı kutluyoruz. Herkese iyi bayramlar diliyorum."
Adana 01 zirveye göz koydu: 3-1
İstanbul Lider Koleji, Büyükler Türkiye Kupası Kürek Yarışları’ndan 3 madalya ile döndü
Vali Yavuz, "Can ve mal güvenliğini sağlamak hepimizin ortak sorumluluğudur"
Beta Enerji'nin hedefi verimliliği maksimuma çıkarmak...
Restoranda önce selamlaştılar, sonra silahlar konuştu: 1 ölü, 1 yaralı
25’inci Uluslararası Adana Tiyatro Festivali, renkli kortejle ‘Perde’ dedi.
“Basın özgürlüğü ve halkın iradesine saygı” vurgusu
Cengiz Kurtoğlu'ndan korkutan haber! Acilen ameliyata alındı...
Çukurova’da istihdam seferberliği sürüyor
'Bayan Bacak' lakabıyla tanınan Serpil Örümcer'den yardım çağrısı
Ayhan Barut'tan tarıma ve çiftçiye acil destek çağrısı
Türkiye 5G'ye geçiyor!
Çukurova’da nesiller buluştu!
Önce ağır para cezası ardından ehliyete el konulacak!
Seyhan Rotary’den tekerlekli sandalye
Doğal gaz faturalarında tarife değişiyor!
Yükleniyor



