-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,46% 0,28
-
EURO
51,33% 0,20
-
GRAM ALTIN
6350,12% 1,67
-
Ç. ALTIN
10614,40% 0,00
Oya Tekin, ‘Yeni bir Seyhan için geliyoruz’
Adana Seyhan ilçesinin belediye başkan adayı olarak Cumhuriyet Halk Partisi'nden aday gösterilen Oya Tekin, NOW TV’deki canlı yayında saptadıkları sorunlara çözüm önerilerini anlattı.
Seyhan ilçesinin önemli sorunlarına dikkat çekti. Konuşmasına kadın aday olarak göreve aday olduğunu belirterek başlayan
Tekin, sahadaki çalışmaların hızla ilerlediğini ifade ederek Özellikle yoksulluk ve şiddet konularına değinip bu sorunlara çözüm getirecek projelerinin olduğunu belirtti.
Seyhan ilçesinin yapısal problemleri arasında konut sorununun önemli bir yer tuttuğunu vurgulayan Tekin, %70'in üzerindeki konutların imarsız durumda olduğunu ve göç alan bir bölge olduğunu dile getirdi. Bu sorunların yanı sıra deprem riskine karşı da tedbir alınması gerektiğini belirtti.

Canlı yayında, şiddetin ve bağımlılığın toplum için büyük bir tehdit oluşturduğunu dile getiren Tekin, özellikle uyuşturucu bağımlılığına karşı rehabilitasyon merkezleri kurulması gerektiğini ifade etti. Ayrıca, gençlerin geleceği için gençlik merkezleri ve spor alanlarının oluşturulması gerektiğini vurguladı.
Kadınların güçlendirilmesi ve toplumsal cinsiyet eşitliği konularına da değinen Tekin, kadın kooperatifleri ve dayanışma merkezleri kurmayı planladığını belirtti. Ayrıca, çocuk beslenmesi ve eğitimine yönelik projelerinin de olduğunu söyledi.
Son olarak, daha adil, güvenli, şeffaf ve eşitlikçi bir yönetim anlayışıyla Seyhan ilçesine hizmet etmeye talip olduğunu ifade eden Tekin, Seyhanlılara ve Adanalılara seslenerek destek istedi.
Bayraktar: Adana'da 36 bin 566 dönüm tarım alanı su altında kaldı
Necati Derya, üçüncü "çizgilerle adana" sergisini açtı
Kuralar Çekildi, Gözler Sahaya Çevrildi...
ATÜ’den 200 kişilik istihdam için son çağrı!
CHP'li Barut, "AKP yine rant, yağma, talan peşinde"
Saimbeyli'de kayıp 13 yaşındaki İklim Nur bulundu
Kısacık: Yatırımcı Dostu Vergi Politikaları Oluşturulmalı
Nacar’dan gençlere: Bu meslek insan sevgisi ister
Siz yeter ki ilk adımı atın! Yuva kuran çiftlere 20 bin lira
Büyükşehir’den kadınlara rahim ağzı kanseri aşısı
Ayağıyla araç sürdü: Ev hapsi ve her türlü motorlu araç kullanmama cezası aldı
Vali Yavuz Karataş’ı Denetledi...
Seyhan’ın iradesi için tek yürek
Cumhurbaşkanının ismini duyunca gözyaşlarını tutamadı
Ayhan Barut'tan sağlık emekçileri için çözüm çağrısı
'Yenisi daha ucuz' Kiracı için tablo değişti: 'Tersini söylemeye başlayacağız'
Maskeli saldırganlar zorla girdikleri evde kurşun yağdırdı: Anne ve oğlu yaralandı
Yükleniyor



