-
BIST 100
15734,19%-0,47
-
DOLAR
44,47% 0,07
-
EURO
51,05% 0,15
-
GRAM ALTIN
6521,75% 1,16
-
Ç. ALTIN
10550,10% 0,00
Soner Çetin, “5 yıl boyunca huzur içinde görev yaptık”
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 5 yıl boyunca her partiden meclis üyeleri ile uyum içinde çalıştıklarını belirterek, “Gelecek dönem bazı arkadaşlarımız burada olmayacaklar. Ancak herkesle dostluğumuz devam edecek"
Çukurova Belediye Meclisi 2024 yılı Mart ayı toplantıları ile görevini tamamlıyor. Son oturumlarını yapan Çukurova Belediyesi Meclisi karşılıklı vedalaşma atmosferinde geçiyor. Gündem dışı söz alan AK Parti Grup Sözcüsü Recep Özdemir, 31 Martta yeni bir yerel seçim yapılacağını belirterek, “Bizler bu mecliste 5 yıl boyunca birlikte çalıştık. Yeni dönemde bazı arkadaşlarımız olacak bazıları olmayacak. Ben AK Parti grubu adına sözü aldım ve helallik istiyorum. 5 yıl boyunca bazen tartıştık bazen gülüştük. 5 yıl içinde kırdığım insanlar varsa helallik istiyor, seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
İYİ Parti Grup Sözcüsü Nevzat Hız da, Başkan Soner Çetin, meclis üyeleri ve bürokratlara teşekkür etti. Nevzat Hız, Bundan sonra daha iyi olacak, Çukurova da iyi olacak. 5 yıl boyunca dostluklar kurduk. Deprem. pandemi gibi zorlu günler yaşadık ama hepsinin üstesinden hep birlikte geldik” ifadelerini kullandı.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ise Çukurova Belediye Meclisinin tüm partilerin katılımı ile grup toplantısı yaptığını ve tek grup halinde hareket ettiğini bunun bir ilk olduğunu söyledi. “Allah hepinizden razı olsun” diyen Başkan Soner Çetin şöyle devam etti:
“5 yıl boyunca meclisle uyum içinde huzurlu bir belediye başkanlığı yaptım. Biz hep doğrunun yanında olduk. Bundan dolayı genellikle kararlarımız oy birliği ile geçti. Borçlanmanın oylandığını hiç unutmam. Çünkü AK Parti ve MHP'li arkadaşlarım bana güvendikleri belirtip borçlanmaya onay vereceklerini söylediler. Bu benim için unutulmazdır. Burada önemli dostluklar kurduk. Bazı arkadaşlarımız devam edecek bazıları devam etmeyecek ama dostluğumuz sürecek. Ben sizlerden razıyım Allah da sizlerden razı olsun. Yine adayım ve seçimi alacağımı görüyorum. Varsa bir hakkım helal olsun, sizlerden de hakkını helal etmesini bekliyorum.”
Halde sıkı denetim: 16 kaçak göçmen sınır dışı edildi...
Başkan Yusuf Kanlı’dan “Bozuk yol” tepkisi!
Sanatın Merkezi Gündoğdu Oldu!
Okul çevrelerinde narkotik denetimi...
Trafikte yeni cezalar için saatler kaldı! Gece yarısından sonra başlıyor...
Milletvekili Karamık, "Sahada gördüğümüz tablo bizlere umut veriyor"
Gençliğin Üretim Çağı Çukurova Üniversitesinde Başladı...
CHP’li Vekillerden basına destek mesajı
Cemil Okyay, Vagabond Galeri’de okurlarla buluşacak...
Çukurova GİAD 34 yaşında
DAİMFED, Çukurova İnşaat Fuarı’na Damga Vurdu
Yüreğir’de Pir Sultan Abdal Tiyatro Oyununa Yoğun İlgi
'Alzheimer sadece hastayı değil, tüm aileyi etkileyen hastalıktır'
Köpek sürüsü kediyi parçaladı, korkudan çocuğunu okuldan aldı
Metro vagonu seyir halindeyken raydan çıktı; kazada yaralanan olmadı
Yükleniyor




