-
BIST 100
15768,76%-0,66
-
DOLAR
44,46% 0,28
-
EURO
51,26% 0,02
-
GRAM ALTIN
6330,28% 1,35
-
Ç. ALTIN
10541,83% -0,68
ABB 120 araç 450 personel ile haşereyle savaşıyor
Adana Büyükşehir Belediyesi, 120 araç 450 personel ile haşere mücadelesine 24 saat kesintisiz devam ediyor.
Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Başkanlığına bağlı ilaçlama ekipleri, 450 personel ve 120 araç ile haşere mücadelesini güçlendirerek sürdürüyor. Ekipler, insan sağlığını tehdit eden sivrisinek, hamamböceği, karasinek, fare ve pire gibi haşerelerin kontrol altına alınması için yıl boyunca çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiriyor.
KULLANILAN İLAÇLAR BAKANLIKTAN ONAYLI
Özellikle bina bodrumlarındaki hidrofor çukurları, inşaat sahalarındaki su birikebilecek asansör boşlukları ve sığınaklar, foseptikler, yağmur suyu ve kanalizasyon sistemleri, rögarlar, dereler gibi yerleşim yerlerindeki kritik noktalara düzenli olarak uygulanan Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı ilaçlar hem kapalı hem de açık alanlarda etkin şekilde kullanılabiliyor.

ESKİ OTOMOBİL LASTİKLERİ TOPLANIYOR
Parklar, gübrelikler, çöp konteynerleri, süs havuzları gibi haşere üremesine neden olan alanlara müdahale edilerek, haşere gelişimi önleniyor. Ayrıca içinde yağmur suyu birikebilecek kullanılmayan otomobil lastikleri toplanarak sivrisinek üremesinin önüne geçilmesi yanı sıra, geri dönüşüme gönderilerek çevre kirliliği yaratabilecek maddelerin bertaraf edilmesi sağlanıyor.

450 PERSONEL 120 ARAÇ İLE MÜCADELE
İl genelindeki derelerde yapılan temizlik ve açma çalışmaları ile suyun durgunlaşması engellenerek sivrisineklere yaşam olanı olabilecek alanların oluşması önleniyor.

Depremden etkilenen bölgelerde ve yıkım süreci devam eden binaların olduğu alanlarda ise özellikle uçma yetisine ulaşan sineklere yönelik gece ilaçlamalarına ağırlık verilerek, rögarlar, foseptik çukurları, yüzme havuzları ve atık depolama alanları gibi kritik noktalar düzenli olarak kontrol edilip ilaçlanıyor.
Adana Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşların rahatı ve huzuru için günün 24 saati 450 personel ve 120 ilaçlama aracı ile yaptığı çalışmaları güçlendirerek sürdürüyor.
Çukurova’da istihdam seferberliği sürüyor
Ayhan Barut'tan tarıma ve çiftçiye acil destek çağrısı
Türkiye 5G'ye geçiyor!
Çukurova’da nesiller buluştu!
Önce ağır para cezası ardından ehliyete el konulacak!
Seyhan Rotary’den tekerlekli sandalye
Doğal gaz faturalarında tarife değişiyor!
Necati Derya, üçüncü "çizgilerle adana" sergisini açtı
Kuralar Çekildi, Gözler Sahaya Çevrildi...
Bayraktar: Adana'da 36 bin 566 dönüm tarım alanı su altında kaldı
ATÜ’den 200 kişilik istihdam için son çağrı!
CHP'li Barut, "AKP yine rant, yağma, talan peşinde"
Saimbeyli'de kayıp 13 yaşındaki İklim Nur bulundu
Kısacık: Yatırımcı Dostu Vergi Politikaları Oluşturulmalı
Nacar’dan gençlere: Bu meslek insan sevgisi ister
Siz yeter ki ilk adımı atın! Yuva kuran çiftlere 20 bin lira
Büyükşehir’den kadınlara rahim ağzı kanseri aşısı
Ayağıyla araç sürdü: Ev hapsi ve her türlü motorlu araç kullanmama cezası aldı
Yükleniyor



