-
BIST 100
16351,92%0,61
-
DOLAR
44,21% 0,06
-
EURO
51,20% 0,35
-
GRAM ALTIN
7121,86% 0,14
-
Ç. ALTIN
11584,42% 0,00
Adana'da Dehşet! Sevgilisini öldürdü ardından intihar etti
Adana’da bir kişi lüks otomobilin içerisinde sevgilisi olduğu öne sürülen kişiyi öldürüp ardından intihar etti.
Olay, Çukurova ilçesine bağlı Karslılar Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı’nda meydana geldi. İddiaya göre, Emre Naynal (37) kiraladığı lüks otomobil ile birlikte sevgilisi olduğu öne sürülen Ayşegül Sefer (40) ile göl kıyısına geldi.

Bir süre sonra Naynal, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı Ayşegül Sefer’i başından vurdu. Ardından Naynal, aynı tabanca ile kendisini başından vurdu. Çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Emre Naynal ve Ayşegül Sefer’in öldüğünü belirledi. Olay yerinde yapılan incelemelerinin ardından cesetler otopsileri yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan, olayda kullandığı değerlendirilen tabanca Emre Naynal’ın cesedinin üzerinden alınarak incelenmek üzere kriminale götürüldü.
"Vatandaşlar bayrama büyük bir geçim sıkıntısı içinde giriyor"
Uludağ, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir diriliş destanı”
“Bayramı halkın iradesinin yok sayıldığı bir dönemde karşılıyoruz”
Vali Yavuz, "Tarihin Akışına Karşı Durulan Muazzam Bir İrade"
Sibel Can 11 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor...
Ebru Gündeş kızı için özel uçak kiraladı...
Seyhan Belediyesi’nde Uzlaşı Sağlandı: Ödemeler Başladı
Dünya tenisinin yeni durağı Adana
Vali Yavuz ve Nacar sağlık çalışanları ile iftar yaptı
Eşini 3 yıl sonra toprağa verdi...
TÜGİK Genel Başkanı’ndan Çukurova GİAD’a Ziyaret
Pozantı'da 3 bin kişilik gönül sofrası kuruldu
Ayhan Barut, "Kriz büyüyor, harekete geçilmiyor"
Kadın Ağı ile Sürdürülebilir Gelecek Projesi Başladı...
Anahtar Parti’den Sert Mesaj: Razı Değiliz!
Genç Hasta Kalp Kapak Kaçağından Ameliyatsız Yöntemle Kurtuldu
KATODER Adana ‘Küçük Kalplere’ dokunacak
Yükleniyor


