-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,27% 0,17
-
EURO
51,18% 0,78
-
GRAM ALTIN
6557,36% -4,25
-
Ç. ALTIN
11186,94% -2,43
'Adana'da neler oluyor?'
Ayhan Barut, Adana'da yaşanan skandalları ve vahim iddiaları Meclis gündemine taşıdı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, son günlerde Adana'da meydana gelen skandal olayları ve gündemi meşgul eden vahim iddiaları Meclis gündemine taşıdı. Emniyet envanterindeki silah ve mühimmatların çalınmasından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile alakalı yolsuzluk operasyonu ve uyuşturucu skandalına dek çok vahim olaylardan söz eden Barut, "Adana'da neler oluyor, skandal olaylarla ilgili açıklama yapılmasını, sorumlulardan hesap sorulmasını istiyoruz" dedi.
RESMİ ARAÇTA UYUŞTURUCU VE YOLSUZLUK SORUŞTURMASI
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda söz alan Ayhan Barut, "Neredeyse her gün güzel kentimiz Adana’daki kamu kurumlarıyla alakalı akıl almaz iddialar ortaya atılıyor. Daha yeni emniyet envanterindeki silah ve mühimmatların çalındığı ve bunların çetelere satıldığı dehşetini yaşamıştık. Şimdi de Adana Huzurevi ve buranın bağlı olduğu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile alakalı skandal iddialar ortaya çıktı. Çok yakın bir zamanda Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne ait siyah plakalı resmi bir araçta uyuşturucu yakalandığı basına yansımıştı. Buraya bağlı olan Adana Huzurevi Müdürü N.B.'nin de yolsuzluk operasyonunda adli işlem görüp görevden alındığını öğrendik" diye konuştu.
“PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ”
Adana'da yaşanan vahim olayların ve gündeme gelen skandal iddiaların açığa kavuşturulmasını talep eden CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, "Adana Huzurevi'nde neler oluyor, Adana'da neler oluyor, bu olan bitenlere kim göz yumuyor? Adana Huzurevi'nde daha yeni yapılan mali denetimin sonuçları niye açıklanmıyor? Açıklama yapılmasını ve hesap sorulmasını istiyoruz. Bu işin peşini bırakmayacağız" şeklinde konuştu.
Adana 01 FK’da Sürpriz İstifa!
Ramazan Bayramı'nda 10 bin personel görev yapacak
Hasibe Akkan, çalışanlarıyla bayramlaştı...
Çukurova Üniversitesi Ailesi Bayramlaşma Töreninde Bir Araya Geldi
Çukurova bölgesinde ata sporu güreş S.O.S veriyor!
Ali Hoşfikirer anıldı...
Genç DAİMFED’den Geleneksel Buluşma!
Geçer; “Nice bayramlara birlikte ulaşmayı temenni ediyorum”
"Bayram'da sevgi, barış ve kardeşlik duyguları yoğunlukla yaşanıyor"
Kıvanç, “Bayramlar sevgi, kardeşlik ve paylaşma kültürünü pekiştiriyor”
"Bu anlamlı günler, toplumsal bağlarımızı kuvvetlendiren önemli bir kültürel mirastır"
“Çanakkale” ruhuyla şiirler okuyup türküler söylediler
Dağlı, "Bayramlar toplumun ortak değerlerini pekiştiriyor"
Adana Maviye Büründü...
“Umudu ve dayanışmayı büyüteceğiz, hep beraber başaracağız”
Kozay, “Birlikte üretmeye, birlikte başarmaya devam”
Tunç: Ramazan Bayramı dünya ya barış ve huzur getirsin
Orta direk otomobile veda etti! Korsan taksi ve paylaşımlı yolculukta büyük artış!
“Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz”
Başkan Umut Şimşir’den Çukurova’da Güçlü Buluşma
Ceza gelirleri 1 trilyon lirayı aştı...
19 Mayıs Derneği ile 350 aileye umut olan destek
Sürücüler dikkat: Artık denetim noktaları sorgulanabilecek
Adana’da Bayramda Toplu Taşıma Ücretsiz...
Tanburoğlu: “Cumhuriyeti Ayakta Tutma Savaşı Veriyoruz”
Yükleniyor




