-
BIST 100
16050,09%-1,29
-
DOLAR
44,33% 0,03
-
EURO
51,56% 0,17
-
GRAM ALTIN
6503,69% 2,02
-
Ç. ALTIN
10740,95% 0,00
Adana’da vahşet! Boşandığı hemşire karısını öldürüp intihar etti...
Adana’da hemşire Saniye Arslan, eski eşi İhsan Uğurlu tarafından otomobil içinde başında vurularak öldürüldü. İhsan Uğurlu, Arslan’ı öldürdükten sonra aynı silahla intihar ederek yaşamına son verdi.
Adana'da hemşire Saniye Arslan (40), boşandığı eşi İhsan Uğurlu (61) tarafından otomobil içinde başında vurularak öldürüldü. Kadın katili Uğurlu daha sonra aynı silahla intihar ederek yaşamına son verdi. Annelerinin yaşamlarını yitirdiğini öğrenen 2 çocuk olay yerinde gözyaşlarına boğuldu.

HASTANEDE NÖBETE GİDİYORDU
Olay Yüreğir İlçesi Dadaloğlu Mahallesi 2591 Sokak Bulvar Apartmanı otoparkında meydana geldi. İddiaya göre görev yaptığı hastanedeki nöbetine gitmek için evinden çıkan hemşire Saniye Arslan, otomobiline bindi.

O sırada apartmanın altında bekleyen boşandığı ikinci eşi İhsan Uğurlu da Arslan'ın otomobilin kapısını açarak ön yolcu koltuğuna oturdu. Konuştuktan bir süre sonra tartışmaya başlayan eski çiftten Uğurlu, direksiyon başında oturan 2 çocuk annesi Saniye Arslan'ı tabancayla başından vurdu.

ÇOCUKLARI GÖZYAŞI DÖKTÜ
Eski eşini vuran İhsan Uğurlu daha sonra tabancayı ağzına dayayarak intihar etti. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri yaptığı inceleme de Arslan ve Uğurlu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Saniye Arslan'ın ilk eşinden olan 2 çocuğu olay yerinde gözyaşlarına boğuldu.

“ÇALIŞTIĞI HASTANEDE MESAİ ARKADAŞLARI GÖZYAŞI İÇİNDE VEDA ETTİ”
Yüreğir Devlet Hastanesinde hemşire olan Saniye Arslan’ın cenazesi çalıştığı yere getirildi. Düzenlenen törende mesai arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Törenin ardından Arslan’ın cenazesi defnedilmek üzere Buruk Mezarlığına götürüldü.

Zorlu maç Adana'nın: 2-1
Kanser tedavisini bile yarıda kesiyor: Bu meyvelerden uzak durun!
Hizmette hız, filoda güç: Yüreğir’e 3 yeni araç
Adana’da 19 firari yakalandı...
İlk sırada lise mezunları var! 2 milyon kişi başvurdu...
Trafikte bıçakla dehşet yaşattılar...
Başkan Aslan, “Esnafı teşhir etmek denetim değil, itibar suikastıdır”
Portakal çiçeği karnavalı için hazırlıklar son aşamada!
Adana’da Mezarlıklar Sular Altında Kaldı...
KATODER Suriye’ye yatırımcı götürecek...
İstanbul Lider Koleji ve Finlandiya ile eğitim işbirliği anlaşması...
Nacar’dan ‘Orman Haftası’ Mesajı
"Eğitim odaklı çalışmalar takdirle takip ediliyor"
“Görüntüler Yanlış Yorumlanıyor: Bu Davranış ‘Yeme’ Değil”
Yükleniyor



