-
BIST 100
16221,70%1,07
-
DOLAR
44,35% 0,04
-
EURO
51,55% 0,09
-
GRAM ALTIN
6508,72% 2,09
-
Ç. ALTIN
10740,95% 0,00
“Adana’mızın geleceğinin bugünden çok daha iyi olacağına inanıyorum”
Adana'da yatırım programında bulunan OSB, küçük sanayi siteleri ve büyük ölçekli projelerin mevcut durumu değerlendirilerek yapılacak çalışmalara yönelik yol haritası belirlendi.
VALİ KÖŞGER BAŞKANLIĞINDA DÜZENLENEN TOPLANTIDA YATIRIMLARIN GENEL DURUMU ELE ALINDI
Vali Sayın Yavuz Selim Köşger'in başkanlığında düzenlenen toplantıda; Adana'da yatırım programında bulunan OSB, küçük sanayi siteleri ve büyük ölçekli projelerin mevcut durumu değerlendirilerek yapılacak çalışmalara yönelik yol haritası belirlendi.
Makam toplantı salonunda yapılan toplantıya; Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Rifat Duran, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hasan Alan, Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram ve ilgili yetkililer katıldı.
Toplantıda kısa bir açıklamada bulunan Vali Köşger, ülkemizin önde gelen sanayi şehirlerinden olan Adana’mızın mevcut sanayi altyapısını daha da güçlendirecek hususları ele aldıklarını dile getirdi.
Önümüzdeki dönemde yapacakları çalışmalar için belirledikleri yol haritasıyla Adana'nın sanayi potansiyelini daha da artırmayı hedeflediklerini dile getiren Vali Köşger, “Bu doğrultuda şehrimizin tüm sanayi dinamikleriyle, ilgili kurumlarımızla eşgüdüm için çalışmaya devam edeceğiz. Ortak akıl ve işbirliği ruhuyla hareket ettiğimiz sürece Adana’mızın geleceğinin bugünden çok daha iyi olacağına yürekten inanıyorum. Devletimizin Adana’ya sunduğu imkânları en iyi şekilde değerlendirerek bu güzel sanayi şehrini hak ettiği konuma taşıyacağız.” dedi.
Adana Hacı Sabancı OSB, Kozan OSB, Ceyhan OSB, Ceyhan Enerji İhtisas OSB, Gıda İhtisas OSB, Sera İhtisas OSB, Su Ürünleri İhtisas OSB, Yumurtalık Serbest Bölge ile küçük sanayi siteleri ve Tekstilkent’e ilişkin istişarelerle devam eden toplantı, yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından son buldu
Milletvekili Barut uyardı; "Önlem alınmazsa kriz büyür"
TCMB yayımladı: Enflasyon, konut fiyatları, dolar beklentisi belli oldu
Mimar Kemal ilkokulu öğrencilerinden 'Yeşil Vatan'a can suyu!
80 TL'yi aşmıştı! Benzin ve motorine indirim geldi...
Adana'da iki grup arasında bıçaklı kavga: 2 yaralı
Zorlu maç Adana'nın: 2-1
Kanser tedavisini bile yarıda kesiyor: Bu meyvelerden uzak durun!
Hizmette hız, filoda güç: Yüreğir’e 3 yeni araç
Adana’da 19 firari yakalandı...
İlk sırada lise mezunları var! 2 milyon kişi başvurdu...
Trafikte bıçakla dehşet yaşattılar...
Başkan Aslan, “Esnafı teşhir etmek denetim değil, itibar suikastıdır”
Yükleniyor



