-
BIST 100
15809,69%0,01
-
DOLAR
44,47% 0,11
-
EURO
51,15% -0,13
-
GRAM ALTIN
6488,38% 1,11
-
Ç. ALTIN
10588,12% -0,76
Anahtar seyircinin filmi karşısına çıkmaya hazırlanıyor
Senarist ve yönetmen Serdar Kürkbaba; filmin galasına Adanalıları davet etti
Adanalı sinema tutkunu, senarist ve yönetmen Serdar Kürkbaba’nın ANAHTAR filmi izleyicinin karşısına çıkıyor. Çekimlerinin 8 ay sürdüğü filmin galası, Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde yapılacak.

9 Aralık 2024 Pazartesi günü saat 19.00’da yapılacak olan filmin galası hakkında konuşan Kürkbaba; “Yeşilçam’a olan tutkumu, sevdamı Adanalı sinemaseverlerle paylaşmak benim için büyük bir onur. Nostaljiyi birlikte yaşamak için tüm Adanalı sanatseverleri galamıza bekliyorum” dedi.

Varda Köprüsü, Çiftehan, Yumurtalık Haylazlı Köyü, Ceyhan Yılankalesi, Mersin ve Adana’nın değişik mekanlarında çekimleri yapılan ANAHTAR filminin senaryasonu ve yönetmenliğini Serdar Kürkbaba yaptı. Filmde; Emine Şule, Kadir Parlak, Aydın Utanç, Şahin Ünal, Hakkı Şen, Ayşe Saban, Ayşe Kaya, Evren Yılmaz, Arif Azık, Atmaca Şenbay, Kübra Oğlakçı, İlknur ve Ümit Yücel,Şehmus Güler, Bülent Erhan, Gamze Melek ile Yeşilçam oyuncularından Adnan Karabacak, Yılmaz Şerif ve Ökkeş Avgın rol aldı.

Anahtar filminin; “İyiler her daim kaybetmeye mahkumdur” sözünden hareket eden senarist Serdar Kürkbaba; filmin sponsorları olan; Klink Kebap, Ottoman, Seyhan Giyim, Atmaca Restaurant, Ajans Baki, ZZ Reklam ile Sarıçam-Seyhan ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Gençliğin Üretim Çağı Çukurova Üniversitesinde Başladı...
CHP’li Vekillerden basına destek mesajı
Cemil Okyay, Vagabond Galeri’de okurlarla buluşacak...
Çukurova GİAD 34 yaşında
DAİMFED, Çukurova İnşaat Fuarı’na Damga Vurdu
Yüreğir’de Pir Sultan Abdal Tiyatro Oyununa Yoğun İlgi
'Alzheimer sadece hastayı değil, tüm aileyi etkileyen hastalıktır'
Köpek sürüsü kediyi parçaladı, korkudan çocuğunu okuldan aldı
Metro vagonu seyir halindeyken raydan çıktı; kazada yaralanan olmadı
Nacar, Karaisalı Devlet Hastanesi’ni Denetledi...
Adana’da yağmur vatandaşa ve esnaf zor anlar yaşattı..
Adanalı şair ve yazarlar “Kütüphaneler iyileştirir” diyecek
Adana'da Çağlayan sular Seyhan Nehri ile buluştu...
CHP Seyhan’da 96 mahalle temsilcisiyle buluştu
Alkollü yakalanan genç kadın, ehliyeti iptal edildi, "Beni çekmeyin avukatım"
Yükleniyor



