-
BIST 100
15780,19%-0,18
-
DOLAR
44,47% 0,11
-
EURO
51,20% -0,01
-
GRAM ALTIN
6481,12% 0,99
-
Ç. ALTIN
10645,44% 0,00
Anız yangını, belediyenin şantiyesine sıçrayıp, zarar verdi
ADANA'da anız yangını, Seyhan Belediyesi'nin şantiyesine sıçradı. Gökyüzüne yükselen dumanların şehrin uzak noktalarından da görüldüğü yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Yangında şantiye deposundaki atık malzemelere zarar gördü. Merkez Seyhan ilçesi Yeni Mahalle'de saat 18.00 sıralarında çıkan anız yangını, Seyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün şantiyesine sıçradı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Şantiyede atık malzemelerin bulunduğu bölgede yoğunlaşan yangına itfaiye ve Seyhan Belediyesi ekipleri birlikte müdahale etti. Şehrin uzak noktalarından da görülen yangın, ekiplerin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucu söndürüldü. İtfaiye ekiplerinin bölgedeki soğutma çalışması devam ediyor. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Haberi Yorumla
Metro vagonu seyir halindeyken raydan çıktı; kazada yaralanan olmadı
Nacar, Karaisalı Devlet Hastanesi’ni Denetledi...
Adana’da yağmur vatandaşa ve esnaf zor anlar yaşattı..
Adanalı şair ve yazarlar “Kütüphaneler iyileştirir” diyecek
Adana'da Çağlayan sular Seyhan Nehri ile buluştu...
CHP Seyhan’da 96 mahalle temsilcisiyle buluştu
Alkollü yakalanan genç kadın, ehliyeti iptal edildi, "Beni çekmeyin avukatım"
‘İmplant ve İmplantüstü Protezlerde Dijital İş Akışı’ Eğitimi
KATODER Adana’da 23 Nisan hazırlığı...
Adana 01 zirveye göz koydu: 3-1
İstanbul Lider Koleji, Büyükler Türkiye Kupası Kürek Yarışları’ndan 3 madalya ile döndü
Vali Yavuz, "Can ve mal güvenliğini sağlamak hepimizin ortak sorumluluğudur"
Beta Enerji'nin hedefi verimliliği maksimuma çıkarmak...
Yükleniyor



