-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
ATÜ'lü Akademisyen, Çin'de Türkiye’nin Baharatlarını Anlattı
ATÜ Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Kola, Çin Nanjing Normal Üniversitesi'nin onur konuğu olarak katıldığı programda, Türkiye’nin Baharatlarını anlattı.
Prof. Dr. Osman Kola, 18-22 Kasım 2024 tarihleri arasında Çin'de gerçekleştirilen önemli bilimsel ve teknolojik etkinliklere katıldı. Prof. Dr. Kola, China State Investment, SDIC High-Tech Investment Co., Ltd. ile Nanjing Normal Üniversitesi arasında "Sentetik Biyoloji Ortak Laboratuvarı" kurulmasına yönelik imza töreni ve yeni bir teknoparkın açılışında yer aldı.

Ayrıca, dünya çapında tanınan Cornell Üniversitesi Gıda Bilimi Bölümü'nden Prof. Dr. Rui Hai Liu ile birlikte Nanjing Normal Üniversitesi School of Food and Pharmaceutical Engineering bölümünde ders veren Prof. Dr. Kola, akademik birikimini uluslararası öğrenci ve akademisyenlerle paylaştı.

Prof. Dr. Kola, etkinlik kapsamında 21 Kasım 2024 tarihinde gerçekleştirdiği “Spices of Turkey” (Türkiye’nin Baharatları) başlıklı sunumuyla Türkiye’nin zengin baharat kültürünü ve bu alandaki potansiyelini uluslararası katılımcılar ve öğrenciler ile paylaştı.

Adana Demirspor 1 attı 4 yedi...
Yurtçu kabri başında anıldı
Büyükşehir’den Kozan’da iftar buluşması...
Sağlık-Sen 14 Mart'da Sağlık Çalışanlarını Unutmadı...
CHP, Doğu Akdeniz Yerel Medya Buluşması’nı Adana’da Gerçekleştirdi
Halil Nacar: Tıp Bayramı kutlu olsun
Tayvan’dan Adana’ya Özel Davet
Adana’da mobilya atölyesinde yangın çıktı...
Çukurova’da miniklerden İstiklal Marşı’na anlamlı anma
Kızılay’ın geleneksel Taşköprü iftarında binlerce kişi aynı sofrada buluştu
Türk Kızılay, Adana’da aşevini hizmete açtı...
Çukurova ödülü Nesin Vakfına törenle verildi
Alkol satışına sıkı denetim geliyor!
TSYD Ödülleri sahiplerini buldu...
Kavurma olan atın sahibi ilk kez konuştu: "Büyük ızdırap duydum"
Çukurova Üniversitesi'nde İftar Coşkusu! Öğrencilerle aynı sofrayı paylaştılar...
62. Kütüphane Haftası ile Adana’ya edebiyat baharı gelecek
Adana’da uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı
Susar ailesinden geleneksel iftar...
"Her kriz ülkemizi ve çiftçimizi vuruyor"
CHP’den ÇGC’ye hayırlı olsun ziyareti
Yükleniyor



