-
BIST 100
16050,09%-1,29
-
DOLAR
44,33% 0,02
-
EURO
51,44% -0,05
-
GRAM ALTIN
6518,78% 2,25
-
Ç. ALTIN
10740,95% 0,00
Avukatlar Ankara'da “Büyük Savunma Mitingi”ne hazırlanıyor!
Adana Barosu tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen bayramlaşma töreni bu yıl da Ramazan Bayramı’nın ardından ilk mesai günü Adana Barosu Avukatlar Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleşti.
ADANA BAROSU’NDA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Bayramlaşma töreninde Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreter Av. İlker Güzel, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Nevzat Elçi, Av. Timur Ortatepe, Av. Neval Yurtdaş, Baro Meclis Başkanı Av. Yasemin Tanır ve çok sayıda avukat yer aldı.

Başkan Av. Semih Gökayaz, bayramlaşma töreninde meslektaşlarıyla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

AV. GÖKAYAZ: BAYRAMLAR BİRLİKTELİK VE DAYANIŞMADIR
Katılımı için tüm meslektaşlarına teşekkür eden Başkan Av. Gökayaz, “Gösterdiğiniz katılım ile dayanışmamızın gücünü yansıtıyorsunuz. Geçmiş yıllarda gerek Covid salgını gerek deprem felaketi gibi tüm ülkeyi sarsan acılar nedeniyle buruk bayramlar yaşadık. Bu yüzden bayramları ne yazık ki bayram tadında geçiremedik. Dilerim kötü günlerin geride kaldığı, daha iyi bir geleceğin, daha iyi bir adalet sisteminin hayata geçtiği günleri hep birlikte kuralım. Bayramlar birliktelik ve dayanışmadır. Bizim mesleğimizin de en önemli yanı dayanışmadır. Sizlere gösterdiğiniz ilgi ve katılım için teşekkür ediyor, tüm meslektaşlarımızın bayramını kutluyorum.” şeklinde konuştu.

AV. GÖKAYAZ: BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ’NDE HAKLI TALEPLERİMİZİ YÜKSEK SESLE DİLE GETİRECEĞİZ
Avukatlık mesleğinin çözüme kavuşturulamayan sorunlarından söz eden Av. Gökayaz, 27 Nisan’da yapılacak “Büyük Savunma Mitingi”ne vurgu yaparak şunları bildirdi:
“Avukatlar olarak 27 Nisan 2024 Cumartesi günü hep birlikte Ankara’da “Büyük Savunma Mitingi” yapmaya karar verdik. 27 Nisan günü Türkiye Barolar Birliği’nden Anıt Park’a yürüyüş gerçekleştireceğiz ve sonrasında orada Zülfü Livaneli konseri olacak. TBB Başkanımız Av. Erinç Sağkan önemli bir konuşma gerçekleştirecek ve bu Büyük Savunma Mitingi’nde haklı taleplerimizi yüksek sesle dile getireceğiz. Bizler müzakere sürecini sonuna kadar yürüttük fakat biz sonuç elde edemedik. Bundan sonraki süreçte alanlarda meslektaşlarımızla olmak, sorunlarımıza çözüm bulmak zorundayız. Bu yüzden 27 Nisan’daki mitinge tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz.” dedi.
Sohbet ortamında, ikramlar eşliğinde gerçekleşen bayramlaşma töreni; mesleki konular ve ülke gündemine dair sohbetle son buldu.
Ünlülere uyuşturucu operasyonunda yeni dalga: Kimler yok ki işte o isimler...
Zorlu maç Adana'nın: 2-1
Kanser tedavisini bile yarıda kesiyor: Bu meyvelerden uzak durun!
Hizmette hız, filoda güç: Yüreğir’e 3 yeni araç
Adana’da 19 firari yakalandı...
İlk sırada lise mezunları var! 2 milyon kişi başvurdu...
Trafikte bıçakla dehşet yaşattılar...
Başkan Aslan, “Esnafı teşhir etmek denetim değil, itibar suikastıdır”
Portakal çiçeği karnavalı için hazırlıklar son aşamada!
Adana’da Mezarlıklar Sular Altında Kaldı...
KATODER Suriye’ye yatırımcı götürecek...
İstanbul Lider Koleji ve Finlandiya ile eğitim işbirliği anlaşması...
Nacar’dan ‘Orman Haftası’ Mesajı
"Eğitim odaklı çalışmalar takdirle takip ediliyor"
“Görüntüler Yanlış Yorumlanıyor: Bu Davranış ‘Yeme’ Değil”
Yükleniyor




