-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Ayhan Barut, Meclis'te 'Yeter artık' diye haykırdı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, Meclis Genel Kurulu'nda 'Yeter artık' diye haykırdı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasına karşı halk iradesine sahip çıkmak için meydanlara çıkan insanların şiddete uğrayarak gözaltına alınıp tutuklanmasına isyan etti. Meclis Genel Kurulu'nda 'Yeter artık' diye haykıran Barut, "Bilmedikleri şey, yüreği bağımsızlık aşkı ve demokrasi sevdasıyla dolu halkımızı hiçbir gücün durduramayacağıdır" dedi.
"MİLYONLARIN İTİRAZINDAN RAHATSIZ OLDULAR"
TBMM Genel Kurulu'nda söz alan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız, Cumhurbaşkanı Adayımız Ekrem İmamoğlu ve yol arkadaşlarımızı tutuklayarak halk iradesine darbe vuranlar, haksız ve hukuksuzluğa karşı sesini yükselten milyonların itirazından rahatsız oldu. Yurdun dört bir yanında Anayasal hakkını kullanıp millet iradesine sahip çıkan yurttaşlarımıza, büyük bir şiddet uygulandı. Herkesin yürekleri sızladı bu acımasızlık karşısında" diye konuştu.
"DURDURAMAYACAKLAR"
Halk iradesine sahip çıkmak ve hukuksuzluğa tepki göstermek için meydanlarda sesini yükseltip itiraz edenlerin uğradığı şiddeti kınayıp gözaltı ve tutuklamalara tepki gösteren Barut, "Bu vahşete sebep olanlar, hiç utanma sıkılma bilmeden, gazetecilerden öğrencilere, yaşlısından gencine binlerce kişiyi gözaltına aldırıyor. Bilmedikleri ise; Yüreği bağımsızlık aşkı ve demokrasi sevdasıyla dolu halkımızı hiçbir gücün durduramayacağıdır. Ülkemizi ve milletimizi çok seviyoruz; Yaşlı genç demeden onca insanı gözaltına alan, tutuklayan bu korkak rejimin sahiplerine hep birlikte 'Yeter artık' diyoruz" şeklinde konuştu.
Adana 01'in haklı sevinci: 3-1
Sonsuza kadar taşıyacağımız bu onur bizim
Tek çare sendikalaşmak!
Çukurova’da iş arayanlar işverenlerle buluştu
İftar programında birlik beraberlik mesajı
Yetkili servisler kontrolden çıktı: Arızayı söylemenin bile bedeli var!
Halil Nacar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iftarına katıldı
Hekimlerden 14 Mart’ta Beyaz Yürüyüş...
Adana’da bayramda yağmur ve serin hava etkili olacak
Barut'tan eşitlik ve adalet çağrısı; "İnfazda eşitlik haktır"
ATB ve AOSB’den Adana’nın Üretim Gücü İçin Güç Birliği
Lastiği patlayan ambulans devrildi; 3 sağlık personeli yaralandı
“Lider öğrencilerimiz sürdürülebilir geleceğe yön veriyor”
Şerif Kaya’dan tarihe tanıklık eden roman: “Mor Tepelerdeki Çocukluğum”
Sancaklı’dan Mahalle Başkanlarına İftar Yemeği: Birlik ve Beraberlik Mesajı
Adana Demirspor 1 attı 4 yedi...
Yurtçu kabri başında anıldı
Karaisalı’da iki ayrı kazada traktör altında kalan 2 çiftçi öldü
Kavurma yapılan şampiyon atın sahibine yüklü ceza!
Büyükşehir’den Kozan’da iftar buluşması...
Sağlık-Sen 14 Mart'da Sağlık Çalışanlarını Unutmadı...
CHP, Doğu Akdeniz Yerel Medya Buluşması’nı Adana’da Gerçekleştirdi
Yükleniyor



