-
BIST 100
15954,59%-0,83
-
DOLAR
44,17% -0,10
-
EURO
50,80% 0,55
-
GRAM ALTIN
7088,50% -0,65
-
Ç. ALTIN
11534,35% -0,30
Başkan Çay’dan kadınlara özel proje
Pozantı Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Mustafa Çay, yeni dönemde evli ve çalışan kadınları ilgilendiren “Kreş ve Gündüz Bakım Evi” projesini hayata geçireceklerinin müjdesini verdi.
“HANIMELİ KAFE İLE GÜNDÜZ ÇOCUK BAKIM EVİ”
Belediye Başkanlığı sürecinde birçok projeye imza atarak Pozantılı’ların gönlünde taht kuran Başkan Mustafa Çay, yeni dönemde hayata geçireceği Kreş ve Gündüz Bakım Evi projesini özellikle çalışan kadınların çok seveceğini dile getirdi.

Zafer Mahallesinde bulunan Hüma Hatun Kına ve Toplantı Evi ile Sebze ve Meyve Kurutma Merkezi bahçesine yapmayı düşündükleri kreş ve gündüz bakım evi için çeşitli örnek projelerin ellerinde olduğunu belirten Başkan Mustafa Çay, “Bu proje bitince, özellikle dalında uzman 3 personelimiz görev yapacak. Çalışan kadınlar çocuklarını gönül rahatlığı ile gündüz bakım evine bırakacak" şeklinde konuşarak, güvenlik önlemleri ve eşsiz yapısıyla çocukların da burada olmaktan mutlu olacağına vurgu yaptı.

PROJE ZENGİNİ BAŞKAN
Başkan Mustafa Çay’ın yine başka bir projesi olan Hanımeli Kafe projesi sadece kadınlara özel olacak. Bu kafeye sadece kadınların girebileceğinin altını çizen Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Hanımeli Kafe'nin kadınların kendini ifade edeceği bir yer olacağına vurgu yaptı. Hanımeli Kafe'nin, kadınların birlikte vakit geçirebileceği nezih bir yer olacağını da dile getiren Başkan Çay, "Kafemizi sebze meyve kurutma merkezimizin sol tarafında kalan bölgeye yapacağız. Zafer Mahallesi sakinleri artık kreşi ve gündüz bakım evi, Şehit Kasım Hoca Parkı ve Hanımeli Kafesi ile daha yaşanır hale gelecek" diye konuştu.

Kaçak yapı gerekçesiyle yıkım kararı verilen göl kenarındaki mahallede protesto
Anahtar Parti Seyhan’da Birlik Sofrası Kurdu
Adaletin terazisi kanunla değil toplum vicdanıyla dengelenir
Çukurova’da camiler bayrama hazırlanıyor
Mehmet Sağlam'dan geleneksel iftar...
Adana 01'in haklı sevinci: 3-1
Sonsuza kadar taşıyacağımız bu onur bizim
Tek çare sendikalaşmak!
Çukurova’da iş arayanlar işverenlerle buluştu
İftar programında birlik beraberlik mesajı
Yetkili servisler kontrolden çıktı: Arızayı söylemenin bile bedeli var!
Halil Nacar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iftarına katıldı
Hekimlerden 14 Mart’ta Beyaz Yürüyüş...
Adana’da bayramda yağmur ve serin hava etkili olacak
Barut'tan eşitlik ve adalet çağrısı; "İnfazda eşitlik haktır"
ATB ve AOSB’den Adana’nın Üretim Gücü İçin Güç Birliği
Yükleniyor




