-
BIST 100
15734,19%-0,47
-
DOLAR
44,46% 0,04
-
EURO
50,95% 0,07
-
GRAM ALTIN
6451,53% 0,07
-
Ç. ALTIN
10550,10% 0,00
Başkan Çay’dan kadınlara özel proje
Pozantı Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Mustafa Çay, yeni dönemde evli ve çalışan kadınları ilgilendiren “Kreş ve Gündüz Bakım Evi” projesini hayata geçireceklerinin müjdesini verdi.
“HANIMELİ KAFE İLE GÜNDÜZ ÇOCUK BAKIM EVİ”
Belediye Başkanlığı sürecinde birçok projeye imza atarak Pozantılı’ların gönlünde taht kuran Başkan Mustafa Çay, yeni dönemde hayata geçireceği Kreş ve Gündüz Bakım Evi projesini özellikle çalışan kadınların çok seveceğini dile getirdi.

Zafer Mahallesinde bulunan Hüma Hatun Kına ve Toplantı Evi ile Sebze ve Meyve Kurutma Merkezi bahçesine yapmayı düşündükleri kreş ve gündüz bakım evi için çeşitli örnek projelerin ellerinde olduğunu belirten Başkan Mustafa Çay, “Bu proje bitince, özellikle dalında uzman 3 personelimiz görev yapacak. Çalışan kadınlar çocuklarını gönül rahatlığı ile gündüz bakım evine bırakacak" şeklinde konuşarak, güvenlik önlemleri ve eşsiz yapısıyla çocukların da burada olmaktan mutlu olacağına vurgu yaptı.

PROJE ZENGİNİ BAŞKAN
Başkan Mustafa Çay’ın yine başka bir projesi olan Hanımeli Kafe projesi sadece kadınlara özel olacak. Bu kafeye sadece kadınların girebileceğinin altını çizen Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Hanımeli Kafe'nin kadınların kendini ifade edeceği bir yer olacağına vurgu yaptı. Hanımeli Kafe'nin, kadınların birlikte vakit geçirebileceği nezih bir yer olacağını da dile getiren Başkan Çay, "Kafemizi sebze meyve kurutma merkezimizin sol tarafında kalan bölgeye yapacağız. Zafer Mahallesi sakinleri artık kreşi ve gündüz bakım evi, Şehit Kasım Hoca Parkı ve Hanımeli Kafesi ile daha yaşanır hale gelecek" diye konuştu.

Milletvekili Karamık, "Sahada gördüğümüz tablo bizlere umut veriyor"
Gençliğin Üretim Çağı Çukurova Üniversitesinde Başladı...
CHP’li Vekillerden basına destek mesajı
Cemil Okyay, Vagabond Galeri’de okurlarla buluşacak...
Çukurova GİAD 34 yaşında
DAİMFED, Çukurova İnşaat Fuarı’na Damga Vurdu
Yüreğir’de Pir Sultan Abdal Tiyatro Oyununa Yoğun İlgi
'Alzheimer sadece hastayı değil, tüm aileyi etkileyen hastalıktır'
Köpek sürüsü kediyi parçaladı, korkudan çocuğunu okuldan aldı
Metro vagonu seyir halindeyken raydan çıktı; kazada yaralanan olmadı
Nacar, Karaisalı Devlet Hastanesi’ni Denetledi...
Adana’da yağmur vatandaşa ve esnaf zor anlar yaşattı..
Adanalı şair ve yazarlar “Kütüphaneler iyileştirir” diyecek
Adana'da Çağlayan sular Seyhan Nehri ile buluştu...
CHP Seyhan’da 96 mahalle temsilcisiyle buluştu
Alkollü yakalanan genç kadın, ehliyeti iptal edildi, "Beni çekmeyin avukatım"
Yükleniyor


