-
BIST 100
15923,58%-1,25
-
DOLAR
44,37% 0,06
-
EURO
51,36% 0,10
-
GRAM ALTIN
6344,74% -1,22
-
Ç. ALTIN
10600,10% -3,21
Başkan Kozay, “ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Kulübü ile gurur duyuyoruz”
ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK’nın Yöneticileri, Cumhuriyet Halk Partisi'nden Çukurova Belediye Başkanlığına seçilen Av. Emrah Kozay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunup, yeni görevinde başarılar dilediler.
Masa Tenisi Büyük Erkeklerde Süper Lig ve Türkiye Kupasını kazanarak son yıllarda Adana’nın en başarılı kulübü olan ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK Başkanı Dr. Ali Türemiş, 22. Dönem CHP Adana Milletvekili Yönetici Kemal Sağ ile Medya İletişim Direktörü Kamil Yalçın Göl, Çukurova Belediye Başkanı Av. Emrah Kozay’a makamında ziyaret ederek, üzerinde ismi yazılı özel formayı takdim ettiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çukurova Belediye Başkanı Av. Emrah Kozay, “Adana’mızı Süper Lig’de başarıyla temsil eden ÇİLTAR MTİ Kulübümüzün ziyareti bize büyük mutluluk verdi. Kendilerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

BU BAŞARI ÖYLE YA DA BÖYLE DEĞİL
Botaşspor efsanesinden 15 yıl sonra Süper Lig ve Türkiye Kupası’nı Adana’ya getirdiklerini ifade eden ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK Başkanı Dr. Ali Türemiş, “Bizim bu yılki kazandığımız başarıyı bir futbol takımımız yakalasaydı; bir ay Adana’da yer yerinden oynardı. Mütevazi bütçe ile önemli bir başarı elde etmemize rağmen, gerekli destekleri maalesef göremiyoruz. Bunlar basit bir şampiyonluklar değil. Öyle böyle değil, Fenerbahçe’yi, İstanbul Büyükşehir’i, Beşiktaş’ı ve ciddi takımları geride bırakarak şampiyon olduk. Son yıllarda büyük gelişme göstererek 2500’e yakın sporcusu bulunan masa tenisi branşında elde edilen bu büyük başarılar tarihe altın harflerle geçmiştir. Duyarlılığı için Çukurova Belediye Başkanı Av. Emrah Kozay’a teşekkür ediyoruz” dedi.
ARSA TAHSİS ETSİNLER SALONU YAPALIM
Mütevazi bütçe ile şampiyonluklara imza atarak, Adana’yı başarıyla temsil ettiklerini belirten ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Kulübü Yöneticisi 22. Dönem CHP Adana Milletvekili Kemal Sağ, “Masa tenisi Parkinson ve Alzheimer hastalıklarına karşı koruyucu etkisi var. Yerel yöneticilerimizin arsa tahsis etmeleri halinde, 32 masa kapasiteli yanında Alzheimer Hastanesi olan bir salon yapmayı planlıyoruz. Sponsorlarımız var, belediye başkanlarımızdan bize tesis yapabilmek için 2-3 dönüm yer tahsis etmelerini istiyoruz. Sponsorlarımızla masa tenisi için salon ve kamp yerini kendimiz yapacağız. Misafirperverliği için Çukurova Belediye Başkanı Av. Emrah Kozay’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
BAŞARILARINIZ İLE GURUR DUYUYORUZ
Yerel yönetimlerin sadece futbola değil tüm sporlara destek vermelerinin gerektiğini belirten Çukurova Belediye Başkanı Av. Emrah Kozay, “ Bugün çifte kupalı şampiyonları ağırlamaktan gururluyuz. Adana sporunda uzun yıllardır böylesine büyük başarı olmadı. Süper Lig ve Türkiye Kupasını kazanan ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Spor Kulübü’nün başarılarıyla gurur duyuyoruz. Böylesine büyük başarılara imza atarak Adana’nın gururu olan bu takımımızı desteklemeliyiz. Adana'mızı gururlandıran, göğsümüzü kabartan, Avrupa’da Adana’mızı temsil eden Masa Tenisi İhtisas Kulübünün daha iyi noktalara gelmesi konusunda her zaman yanınızdayız” dedi.
CHP'li Barut, "AKP yine rant, yağma, talan peşinde"
Kısacık: Yatırımcı Dostu Vergi Politikaları Oluşturulmalı
Nacar’dan gençlere: Bu meslek insan sevgisi ister
Siz yeter ki ilk adımı atın! Yuva kuran çiftlere 20 bin lira
Büyükşehir’den kadınlara rahim ağzı kanseri aşısı
Ayağıyla araç sürdü: Ev hapsi ve her türlü motorlu araç kullanmama cezası aldı
Vali Yavuz Karataş’ı Denetledi...
Seyhan’ın iradesi için tek yürek
Cumhurbaşkanının ismini duyunca gözyaşlarını tutamadı
Ayhan Barut'tan sağlık emekçileri için çözüm çağrısı
'Yenisi daha ucuz' Kiracı için tablo değişti: 'Tersini söylemeye başlayacağız'
Maskeli saldırganlar zorla girdikleri evde kurşun yağdırdı: Anne ve oğlu yaralandı
Adanaspor evinde hezimete uğradı: 1-8
Adana'da kaybolan 13 yaşındaki İklim her yerde aranıyor
Adana’da su krizinin eşiğinde Türkiye ve Dünya paneli...
Defterdar Balıkcı’dan ÇGC'ye ‘Hayırlı olsun’ ziyareti
"Sinek ve haşeratla mücadele gecikmeden başlatılmalıdır"
Sarıçam'da yağışların ardından yol çöktü
Yükleniyor



