-
BIST 100
16276,09%0,51
-
DOLAR
44,11% 0,07
-
EURO
51,11% 0,15
-
GRAM ALTIN
7350,12% 0,19
-
Ç. ALTIN
11800,97% -0,19
Başkan Tekin, “ Emeğin en yüce değer olduğunu unutmamalıyız”
Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, tüm emekçilerin “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun” dedi.
“ EMEK OLMADAN HİÇBİR ŞEYİN GERÇEKLEŞMESİ MÜMKÜN DEĞİL”
Aklı ve alın teri ile çalışan, üreten, dünyayı var eden bütün emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladığını belirten Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, “ 1 Mayıs, işçilerin günlük çalışma süresinin düşürülmesi için verdiği mücadeleden doğan bir gün. İşçiler, çalışmak için yaşamaz, yaşamak için çalışır. İnsanlık dışı çalışma sürelerinin olmadığı, işçilerin sosyal güvencesiz çalışmak ile aç kalmak arasında tercihe zorlanmadığı, hiçbir emeğin görünmez olmadığı bir gelecek hayaliyle mücadele ediyoruz” şeklinde konuştu.
“HİÇBİR İŞÇİNİN HAK GASPINA UĞRAMASINI İSTEMİYORUZ”
1 Mayıs’ın barış, demokrasi ve güvenli bir gelecek için mücadele günü olduğunu ve dünya çapında kutlandığını belirten Başkan Tekin konuşmasını şöyle tamamladı, “ Herkesin adil ve insan onuruna yakışır koşullarda çalıştığı, hiçbir işçinin hak gaspına uğramadığı, aydınlık, eşit ve güzel bir yarın hayaliyle; Seyhanlı yurttaşlarımıza büyük bir özveriyle hizmet eden Seyhan Belediyesi çalışanlarının ve tüm dünya emekçilerinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum ”
ÇGC öncülük edecek...
Yüreğir Belediyesi’nden kadın istihdamına destek!
Beta Enerji’nin Hedefi Halka Arz...
Üretimin Gücü Sporun Enerjisiyle Buluşuyor
Türkiye'nin 45. gururu! Adana şalgamı Avrupa’da tescillendi...
Vali Yavuz Ceyhan’ı ziyaret etti...
Büyükşehir’den kadınlara; film ve söyleşi desteği
Sümer: "Bu bir koruma kanunu değil, kapalı devre yağma planıdır"
Seyhan’da Ramazan sofrası özel misafirleri ağırladı
Nacar: Karnavala hazırız
Kamu Müteahhitlerinden Hakediş Çağrısı
"Mazotta vergiyi kaldırın, gübrede hibe desteği verin"
Teknoloji Tabanlı Girişimler Desteklenecek
Adana’da kültür ve sanata destek veren belediyelere teşekkür
Gastronomik Farkındalık ve Atıksız Mutfak atölyesi
Tarımda ve Bilimde Kadınların Gücü Konuşuldu
Firari hükümlü baba ve iki oğlu yakalandı...
Ormanlık alandaki yayla evi yanarak kullanılmaz hale geldi...
Adana 01 kaçtı Sincan Belediyesi kovaladı: 3-2
Adana'da Sıfır Atık Bilinci Güçlendirilecek
DAİMFED'den ÇGC’ye Destek Sözü...
Şehit aileleriyle anlamlı buluşma!
Adana'da uyuşturucu operasyonunda 10 kişi yakalandı
Kısacık; Devlet Malını Satarak Ancak Günü Kurtarırsınız
Yükleniyor




