• BIST 100

    10208,76%-1,56
  • DOLAR

    41,93% 0,23
  • EURO

    48,96% -0,11
  • GRAM ALTIN

    5687,15% -2,33
  • Ç. ALTIN

    9886,33% 1,99

Birçok il ve ilçede eğitime kar engeli...

Nevşehir, Kayseri ve Niğde'de il geneli ile Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde 25 Kasım Pazartesi günü eğitim ve öğretime 1 gün süre ile ara verildi.

TÜRKİYE 24.11.2024 17:50:00 0
Birçok il ve ilçede eğitime kar engeli...

Tatil haberleri peş peşe geliyor! Birçok il ve ilçede eğitime kar engeli: O personeller ise izinli sayılacak

Kar yağışı illerde etkisini artırınca okullar da tatil edilmeye başladı. 25 Kasım Pazartesi günü 6 ilin tamamında ve 2 ildeki bazı ilçelerde eğitime kar nedeniyle ara verildi.

NİĞDE'DE PAZARTESİ OKULLAR TATİL

Pazartesi günü okulların tatil edildiği illerden biri Niğde. Niğde Valiliğinden yapılan açıklamada "İlimizde gece saatleri itibarıyla etkili olmaya başlayan yoğun kar yağışı ile birlikte oluşan tipi ve buzlanma tehlikesi nedeniyle 25.11. 2024 Pazartesi günü ilimiz genelinde tüm resmi - özel örgün ve yaygın eğitim kurumları ile rehabilitasyon merkezlerinde 1 gün süre ile eğitim, öğretime ara verilmiştir. Kamu kurumlarında görevli hamile, engelli, çocuğu kreş ve anaokuluna devam eden anneler ile kronik rahatsızlığı bulunan personel ise 1 gün idari izinli sayılacaktır" dendi.

thumbs_b_c_9cb25ae0f454266983ff40b7d2552c65

KAYSERİ'DE ENGELLİ VE HAMİLELER DE İZİNLİ SAYILACAK

Yine Kayseri'de de 25 Kasım Pazartesi okullar kar nedeniyle tatil edildi. Valilikten açıklama geldi:
"Meteorolojiden alınan son verilerin değerlendirilmesi sonucunda, ilimiz merkezi ve tüm ilçeler dahil olmak üzere 25 Kasım Pazartesi günü eğitim-öğretime (özel eğitim kurumları ve kurslar da dahil) 1 gün ara verilmiştir. Kamu kurumlarımızda görevli personellerden engelli ve hamile olanlar idari izinli sayılacaktır."

thumbs_b_c_acb0187769909a307d54c197d8efbe0b

NEVŞEHİR VALİSİ DUYURDU: EĞİTİM ÖĞRETİME 1 GÜN ARA

Nevşehir'de okulların tatil edildiğini Vali Ali Fidan duyurdu. Fidan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Saygıdeğer Nevşehirliler, sevgili öğrenciler, kıymetli veliler; ilimizde gece saatleri itibariyle etkili olmaya başlayan yoğun kar yağışı ile birlikte oluşan tipi ve buzlanma tehlikesi nedeniyle ilimiz genelinde; 25 Kasım Pazartesi (Yarın) eğitim ve öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir. Kamu kurumlarımızda görevli hamile, engelli, çocuğu kreş ve anaokuluna devam eden anneler ve kronik rahatsızlığı bulunan personel ise bir gün idari izinli sayılacaktır.”

ADANA'DA TUFANBEYLİ İLÇESİNDE DE OKULLAR TATİL

Öte yandan AA'nın aktardığına göre Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde kar yağışı nedeniyle yarın eğitime 1 günlük ara verildiği bildirildi. Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, ilçe genelinde kar yağışı ve buzlanma ihtimalinin olduğu belirtildi. Açıklamada, 25 Kasım Pazartesi günü eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildiği kaydedildi.

Adana'da ayrıca Feke ve Saimbeyli ilçe kaymakamlıklarından yapılan açıklamada, "Olumsuz hava şartları nedeni ile köy okullarında eğitime pazartesi günü ara verilmiştir” denildi.

thumbs_b_c_a84d1eaf7efeb1334f6957051d93ee47

ORDU’NUN 15 İLÇESİNDE EĞİTİME KAR ENGELİ

Ordu Valiliği, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 14 ilçenin tamamında, bir ilçede ise kısmen eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu. Valilik açıklamasında, Ordu’nun iç kesimlerinde etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle eğitime ara verildiğine dikkat çekildi. Açıklamada, “Akkuş, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, İkizce, Kabadüz, Kabataş, Korgan, Kumru, Mesudiye, Ulubey, ilçelerimizdeki okulların tamamında eğitime 25 Kasım Pazartesi günü 1 gün ara verildi” denildi.

Fatsa ilçesinde ise Aslancami, Geyikceli, Hatipli, Ilıca, İslamdağ ve Demirci mahallelerinde bulunan okullarda da eğitime 1 gün ara verildiği belirtilen açıklamada, “Tamamen ve kısmen eğitime ara verilen ilçelerimizde engeli olan ve hamile kamu görevlilerimiz de aynı gün idari izinli sayılacaktır” ifadelerine yer verildi.

AW336099_02

YOZGAT'TA OKULLAR YARIN TATİL: "SICAKLIK İL GENELİNDE -6 İLA -10 DERECE ARALIĞINA DÜŞECEK"

25 Kasım Pazartesi okulların tatil edildiği bir başka il de Yozgat oldu. Yozgat Valiliğinin sosyal medya hesabından şu açıklama yapıldı:

"Meteorolojik verilere göre gece saatlerinde sıcaklığın ilimiz genelinde -6 ila -10 derece aralığına düşeceği anlaşılmaktadır. Ayrıca zaman zaman devam eden rüzgar tipiye sebebiyet verdiğinden ilimiz genelinde 25.11.2024 Pazartesi günü ilk ve orta dereceli tüm okullarda eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca hamile ve engelli kamu personelide aynı tarihte 1 gün idari izinli sayılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

c009866e-dcf8-4660-a9a7-5af40013c2e8

GÜMÜŞHANE’DE OKULLAR 1 GÜN TATİL EDİLDİ

Gümüşhane Valiliği’nden yapılan açıklamada, kent genelinde yoğun kar yağışının 25 Kasım tarihine kadar devam edeceği ve hava sıcaklığının düşmesine bağlı olarak yollarda oluşacak buzlanmayla birlikte ulaşımda aksamalar olabileceği değerlendirilerek, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı tüm resmi ve özel eğitim kurumları ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim kursları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarına ait kreş ve okul öncesi eğitim kurumlarında eğitime 1 günlüğüne ara verildiği belirtildi. Açıklamada ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile, engelli, diyaliz hastaları, kalp ve böbrek yetmezliği ile kanser ve kronik ağır hastalığı olan memurlar ve diğer kamu görevlilerinin de 1 günlüğüne idari izinli sayılacağı kaydedildi.

AW336099_01

BAYBURT'TA DA EĞİTİME ARA VERİLDİ

Bayburt Valiliğinin yazılı açıklamasında ise yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde tüm okullarda 25 Kasım Pazartesi eğitime ara verildiği bilgisi paylaşılarak, kamu kurumlarında görev yapan hamile ve engelli personelin aynı gün idari izinli sayılacağı bildirildi.

TOKAT'TA OKULLAR 1 GÜN TATİL

Tokat'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle yarın il genelinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildi. Valilikten yapılan açıklamada, bölgede yoğun kar yağışının hayatı olumsuz etkilediği belirtildi. Açıklamada, öğrencilerin sorun yaşamaması için il genelinde yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitim yapılmayacağı duyuruldu. Kamu kurumlarında çalışan hamile ve engelli personel de idari izinli sayılacak.

KASTAMONU'DA 1 GÜN SÜREYLE EĞİTİME ARA VERİLDİ!

Kastamonu'da il genelinde eğitime 25 Kasım Pazartesi günü ara verildi.

Valilikten gelen açıklama şu şekilde;

“İlimiz genelindeki olumsuz hava şartları nedeniyle 25 Kasım Pazartesi günü il genelinde eğitime 1 gün süreyle ara verilmiştir.”

AKSARAY'DA EĞİTİME ARA!

Aksaray'da olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın ara verildiği bildirildi. Aksaray Valiliğinden yapılan açıklamada, kentte aşırı buzlanma ve olumsuz hava koşulları nedeniyle her tür kademedeki resmi, özel okul ve kurumlarda eğitim ve öğretime 25 Kasım Pazartesi ara verildiği ifade edildi.

MALATYA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ!

Malatya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kentte etkili olan yoğun kar yağışı, tipi ve buzlanma tehlikesi nedeniyle 25 Kasım Pazartesi tüm resmi ve özel, örgün ve yaygın eğitim kurumlarında eğitim ve öğretime 1 gün ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, kamu kurumlarında görevli hamile, engelli personel, çocuğu kreşe veya anaokuluna devam eden anneler ile kronik rahatsızlığı bulunan personelin de yarın izinli sayılacağı kaydedildi.

SİVAS'TA 1 GÜN EĞİTİME ARA VERİLDİ!

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bölgede etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde tüm okullarda 25 Kasım Pazartesi günü eğitim ve öğretime ara verildiğini belirtti.

Şimşek, çocuklardan kar yağışının keyfini çıkarıp bol bol kitap okumalarını istedi. Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan görevli personelden hamile ve engelliler ile kronik hastalığı olanlar da bir gün süreyle idari izinli sayılacak.

KARAMAN VALİLİĞİ'NDEN DE AÇIKLAMA GELDİ!

Karaman Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kentte eğitim ve öğretime, tüm resmi/özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri dahil 1 gün ara verildiği belirtildi. Açıklamada, kamu kurumlarında görevli engelli ve hamile personelin de izinli sayılacağı kaydedildi.

GİRESUN

Giresun’da olumsuz hava şartları nedeniyle eğitim öğretime 1 gün ara verildi. Giresun Valiliğinden yapılan açıklamada, Merkez ilçeye bağlı köy okullarında 25 Kasım Pazartesi günü eğitim ve öğretime ara verildiği belirtildi. İl merkezindeki okullarda eğitime devam edileceği ve taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerin aynı gün idari izinli sayılacağı bildirildi. Alucra, Çamoluk, Şebinkarahisar ve Dereli ilçelerinde kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle tüm eğitim kademelerinde eğitim ve öğretime yarın ara verilecek.

Haberi Yorumla

Kozan’da Motosikletli Saldırgan Dehşet Saçtı...

63 kişinin öldüğü Tutar Yapı Sitesi davasında karar: Sanıklara 15’er yıl hapis

Vali Köşger; “Yaşadığınız sıkıntıları bizlere iletmenizi bekliyoruz”

Cinayetlere karışan "Bayğaralar" çetesinin 96 üyesi tutuklandı...

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Omurgası Astsubaylardır

CHP'li Bulut: İletişim Başkanlığı harcamalarda Saray'la yarışıyor!

Devletin mahalledeki eli, mahallenin Devlet’teki sesi…

Mersin'de dehşet: 1'i çocuk 2 ölü, 1 yaralı

Memurun fazla mesai ücreti belli oldu! 16 lira 55 kuruşa çıkacak

Tabelası değişiyor: İndirim bekleyenler o tarihe dikkat!

Kısacık: Yanlış İthalat Politikaları Çiftçinin Alın Terine Çökmektir!

Bankada parası olanlar dikkat! Mevduat faizleri değişti...

Çeyrek altın 10 bin TL'yi geçti...

Hastanelerde covid endişesi: İşte vakaların pik yapacağı aylar...

Kıvanç: “Kurgan, vergi denetiminde yeni bir dönemin başlangıcı”

Başkan Avan Fındıklı Mahallesinde Halı Saha Açılışı Yaptı

Tamer Dağlı’dan ATB Başkanı Şahin Bilgiç’e Ziyaret

Sağlık müdürleri Adana’da toplandı...

Dünyanın dört bir yanından tek tek yakalanıp getirildiler! Kırmızı bültenle aranan 13 kişi Türkiye'ye getirildi

O kreş için MEB'den flaş karar...

Çalışanlara yük getiren o madde iptal edildi...

Bir skandal daha ortaya çıktı!

Su krizi Meclis gündeminde, "Su tükeniyor, kriz büyüyor"

Seyhan Rotary “Atatürk’e Gidiyorum” Projesi Tamamlandı

Ala Tokel Bertuğ Yıldırım ile ayrılık nedenini anlattı

Aylık kazancı dudak uçuklattı...

Çekiciyle doğum günü sürprizine 11 bin lira ceza; Araç 15 gün trafikten men edildi

Adanaspor’a Bir Ceza Daha!

Vali Köşger’den “Öğretmenim Evimizde” Projesine Anlamlı Destek

Adana 01 FK’dan Başkan Kozay’a Ziyaret

Yükleniyor

CHP'li Bulut: İletişim Başkanlığı harcamalarda Saray'la yarışıyor!

Devletin mahalledeki eli, mahallenin Devlet’teki sesi…

Kısacık: Yanlış İthalat Politikaları Çiftçinin Alın Terine Çökmektir!

Tamer Dağlı’dan ATB Başkanı Şahin Bilgiç’e Ziyaret

Su krizi Meclis gündeminde, "Su tükeniyor, kriz büyüyor"

Zeydan Karalar’ın tutukluluğunun 100. Gününde adalet çağrısı

Güngör Geçer: “Muhtarlar bizim yol arkadaşımız, paydaşımızdır”

CHP'li Barut, "Rant, talan ve tek adam dayatmasına direneceğiz"

Başkan Yusuf Kanlı’dan evlere ziyaret turu…

“Vatandaşın Sağlık Hakkını Elinden Almak Vicdansızlıktır”

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Omurgası Astsubaylardır

Mersin'de dehşet: 1'i çocuk 2 ölü, 1 yaralı

O kreş için MEB'den flaş karar...

Çalışanlara yük getiren o madde iptal edildi...

İşte Adana'da Barajların Doluluk Oranları Açıklandı

En mutsuz meslekler belli oldu: İlk sıra şaşırttı...

Seyhan Belediyesi, Evde Bakım Hizmetiyle Yüzleri Güldürüyor

Yakalanan Bayğaralar çete üyesi 106 kişi adliyeye sevk edildi...

Saygılı, “Dualarımız Gazze için, yükümüz iyilik, rotamız insanlık”

Seyhan Rotary’den sanata destek!

Vali Köşger; “Yaşadığınız sıkıntıları bizlere iletmenizi bekliyoruz”

Başkan Avan Fındıklı Mahallesinde Halı Saha Açılışı Yaptı

Vali Köşger, “Bu çalışmalar ilimizin gelişip kalkınmasına olumlu yönde katkıda bulunacak”

Yumurtalık’ta çalışmalar hız kesmiyor...

Yüreğir belediyesi araç filosunu güçlendiriyor

“Sarıçam’da Yeşilçam akşamları” başladı

Yüreğir’in fıstığı festivale tat kattı...

3 ilçe Adana'dan ayrılabilir...

Güngör Geçer, Lezzet Festivali’nde Stantları Gezdi...

9. Uluslararası Adana Lezzet Festivali başladı...

Hastanelerde covid endişesi: İşte vakaların pik yapacağı aylar...

Sağlık müdürleri Adana’da toplandı...

Nacar’a anlamlı hediye...

Yeni dönem başlıyor...

Adana’da trajikomik görüntü: Serum takılı halde motosikletle yolculuk yaptı

Türkiye'de her yıl 30 bin kişi tromboz nedeniyle hayatını kaybediyor!

10 milyon kişiye devlet hastanelerinin kapısı kapanacak

Onun Yetersizliğindeki Tehlike!

Tehlike gitgide büyüyor! Her 18 kadından biri risk altında!

Sosyal medyada popüler olan o oyuncak raflardan kalktı

Vali Köşger’den “Öğretmenim Evimizde” Projesine Anlamlı Destek

Başkan Avan, sınıf Başkanı öğrencinin sözünü yerine getirdi…

Mili Eğitim Müdüründen Gündoğdu’ya övgü...

ÇÜ Yeni Sezonu "Dikkat Çökme Tehlikesi Var" Oyunu ile Açıyor...

ÇÜ AOSB MYO’da Yönetim ve Öğrenciler Bir Araya Geldi

 Gündoğdu TEDx 10 Yaşında!

Öğretmenlerin kılık-kıyafetlerine yeni düzenleme...

Çukurova Üniversitesinde EUPeace “Staff Week” Başladı

Lise eğitimi kısalıyor mu? 3+1 ve 2+2 modelleri masada!

ATÜ’lü Öğrenci, Avustralya’da Uluslararası Uzay Kongresi’ne Katıldı

Kısacık: Yanlış İthalat Politikaları Çiftçinin Alın Terine Çökmektir!

SİYASET

Bankada parası olanlar dikkat! Mevduat faizleri değişti...

Çeyrek altın 10 bin TL'yi geçti...

EKONOMİ

Hastanelerde covid endişesi: İşte vakaların pik yapacağı aylar...

SAĞLIK

Kıvanç: “Kurgan, vergi denetiminde yeni bir dönemin başlangıcı”

EKONOMİ

Başkan Avan Fındıklı Mahallesinde Halı Saha Açılışı Yaptı

YEREL

Tamer Dağlı’dan ATB Başkanı Şahin Bilgiç’e Ziyaret

SİYASET

Sağlık müdürleri Adana’da toplandı...

SAĞLIK

Dünyanın dört bir yanından tek tek yakalanıp getirildiler! Kırmızı bültenle aranan 13 kişi Türkiye'ye getirildi

POLİS-ADLİYE

O kreş için MEB'den flaş karar...

YAŞAM

DSÖ’den küresel tehdit uyarısı...

Geri sayım başladı...

Dünyanın gözü Gazze'de: Ateşkes anlaşması imzalandı...

Önlem alınmazsa yüzlerce kişi ölebilir! Acil çağrı yapıldı...

Gazzeli çocukların ‘Sumud’ umudu! "Bize giysi ve yiyecek getirecekler"

Covid'in yeni varyantı ortaya çıktı! Çok hızlı bulaşıyor!

Japon bilim adamları açıkladı: İşte kan gurubunuza göre ideal meslekler!

Bu belirtilere dikkat!

Vakalar 30 milyonu, ölümler 18 milyonu aşacak!

Hafızası 2 saatte bir sıfırlanıyor