-
BIST 100
16260,10%0,87
-
DOLAR
44,33% 0,09
-
EURO
51,35% -0,20
-
GRAM ALTIN
6179,33% -1,55
-
Ç. ALTIN
10757,95% 0,00
Bu çete sürücülerin kabusu oldu!
Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda dikkat çeken bir olay sosyal medyada gündem oldu. İddiaya göre gece yarısı otoyoldan geçen araçlara yumurtalı tuzak kuruluyor.
Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu son günlerde hırsızlık ve gasp iddialarıyla gündeme geldi. Sosyal medyada gündem olan iddiaya göre, gece yarısı otoyoldan geçen araçlara yumurtalı tuzak kuruluyor ya da hızla giden araçların önüne kimliği belirsiz kişiler atlıyor.

SÜRÜCÜLER GASPEDİLİYOR
Cama atılan yumurtayı temizlemek için sileceklerini çalıştıran sürücüler, yumurtanın tüm cama yayılmasıyla bir süre sonra durmak zorunda kalıyor. İddiaya göre işte tam da bu anda çetenin diğer üyeleri aracından inen sürücüyü silah zoruyla gasbediyor.

SİLECEKLERİNİZİ ÇALIŞTIRMAYIN
Sosyal medyada geniş yer bulan olay için pek çok sürücü uyarı yaparak, benzer durumla karşılaştıklarında sileceklerini çalıştırmama ve araçlarından inmemelerini tavsiye etti. Otoyolda yaşandığı iddia edilen hırsızlık olayı, sosyal medyada gündem olunca Mersin Emniyet Müdürlüğü konuyla ilgili bir açıklama yaptı.
SON 1 YIL İÇİNDE İHBAR GELMEDİ
Emniyetin açıklamasında söz konusu hırsızlık olayının daha önce “Cono” olarak bilinen çete tarafından gerçekleştirildiği ifade edildi. Ancak son 1 yıl içinde bu konuda bir ihbar gelmediği ifade edildi. Açıklamada, otoyoldaki denetimlerin 24 saat esasına göre devam ettiği kaydedildi.
Trafikte bıçakla dehşet yaşattılar...
Başkan Aslan, “Esnafı teşhir etmek denetim değil, itibar suikastıdır”
Portakal çiçeği karnavalı için hazırlıklar son aşamada!
Adana’da Mezarlıklar Sular Altında Kaldı...
KATODER Suriye’ye yatırımcı götürecek...
İstanbul Lider Koleji ve Finlandiya ile eğitim işbirliği anlaşması...
Nacar’dan ‘Orman Haftası’ Mesajı
"Eğitim odaklı çalışmalar takdirle takip ediliyor"
“Görüntüler Yanlış Yorumlanıyor: Bu Davranış ‘Yeme’ Değil”
Dr. Mehmet Tatar, “Küresel Su Krizi Derinleşiyor”
Sigara tartışmasında kardeşlerden 1’ini öldürüp, 2’sini yaralayan 5 kişi tutuklandı
Bayramda Cumhur İttifakı’ndan güçlü birlik mesajı!
Yükleniyor




