-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,09% 0,06
-
EURO
51,04% 0,09
-
GRAM ALTIN
7337,02% 0,02
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
Bu çete sürücülerin kabusu oldu!
Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda dikkat çeken bir olay sosyal medyada gündem oldu. İddiaya göre gece yarısı otoyoldan geçen araçlara yumurtalı tuzak kuruluyor.
Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu son günlerde hırsızlık ve gasp iddialarıyla gündeme geldi. Sosyal medyada gündem olan iddiaya göre, gece yarısı otoyoldan geçen araçlara yumurtalı tuzak kuruluyor ya da hızla giden araçların önüne kimliği belirsiz kişiler atlıyor.

SÜRÜCÜLER GASPEDİLİYOR
Cama atılan yumurtayı temizlemek için sileceklerini çalıştıran sürücüler, yumurtanın tüm cama yayılmasıyla bir süre sonra durmak zorunda kalıyor. İddiaya göre işte tam da bu anda çetenin diğer üyeleri aracından inen sürücüyü silah zoruyla gasbediyor.

SİLECEKLERİNİZİ ÇALIŞTIRMAYIN
Sosyal medyada geniş yer bulan olay için pek çok sürücü uyarı yaparak, benzer durumla karşılaştıklarında sileceklerini çalıştırmama ve araçlarından inmemelerini tavsiye etti. Otoyolda yaşandığı iddia edilen hırsızlık olayı, sosyal medyada gündem olunca Mersin Emniyet Müdürlüğü konuyla ilgili bir açıklama yaptı.
SON 1 YIL İÇİNDE İHBAR GELMEDİ
Emniyetin açıklamasında söz konusu hırsızlık olayının daha önce “Cono” olarak bilinen çete tarafından gerçekleştirildiği ifade edildi. Ancak son 1 yıl içinde bu konuda bir ihbar gelmediği ifade edildi. Açıklamada, otoyoldaki denetimlerin 24 saat esasına göre devam ettiği kaydedildi.
Adana 01 kaçtı Sincan Belediyesi kovaladı: 3-2
Adana'da Sıfır Atık Bilinci Güçlendirilecek
DAİMFED'den ÇGC’ye Destek Sözü...
Şehit aileleriyle anlamlı buluşma!
Adana'da uyuşturucu operasyonunda 10 kişi yakalandı
Kısacık; Devlet Malını Satarak Ancak Günü Kurtarırsınız
Seyhan Belediyespor U-14 Takımı Türkiye Şampiyonası İçin Konya’ya Uğurlandı
Başkan Karataş: Ekonomi Yönetimi Yine Sınıfta Kaldı
Uzm. Dr. Polatöz, “Sanat iyileştiriyor, iyiliği çoğaltıyor”
Akaryakıta çifte indirim geliyor! Tarih belli oldu...
Emeklilikte 'çift maaş' formülünü açıkladı: Bu detaya dikkat!
Kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 3 hükümlü yakalandı
Adana’nın kadınları musikide zirve yaptı
Van Spor 1-0 Adana Demirspor
56 milyon euroluk Pozantı-Akçatekir su projesi ASKİ sorumluluğunda!
Pozantı Belediyesi araç filosunu güçlendirdi...
Karaisalı’da Anahtar Parti’den Kardeşlik Sofrası
Yükleniyor



