-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,31% 0,25
-
EURO
50,89% 0,19
-
GRAM ALTIN
6494,42% -5,16
-
Ç. ALTIN
11186,94% -2,43
Çelik: Yüreğir projeleri 2 yılda bitecek!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, Yüreğir belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar’ın arkasında olduklarını ifade ederek, “Dr. Halil Nacar’ın açıkladığı projeler 2 yılda bitecek” dedi.
Ömer Çelik, Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar’ın Seçim Koordinasyon Merkezinde (SKM) iftar sonrası coşkulu karşılama ile vatandaşlarla biraraya geldi.

HALİL NACAR’IN YANINDAYIZ
Seçimlere çok az zaman kaldığına dikkat çeken Ömer Çelik, “Başkaları sandık gördüğünde kabus görüyor ama biz demokrasi günü geldi diye seviniliyoruz. Önümüzde 2 Bayram var biri 31 Mart’taki demokrasi bayramı diğeri Ramazan Bayramı. İnşallah Dr. Halil Nacar’ı başkan seçeceğiz ve iki bayram birden yaşayacağız. Yüreğir de çok önemli işler yaptık. Bu seçim Adana’nın kalbi olan Yüreğir in yüzyılı demek. Halil Nacar’ın kazanmasıyla Yüreğir’e yürekten bir başkan ve Yüreğir’e doktor kazandırmış olacağız.

Halil Nacar’ın çocuklara, gençlere büyüklere, kadınlara projelerini gördünüz artık son virajı döndük inşallah. Lütfen akrabalarınıza, komşularınıza gidin Yüreğir’in önümüzdeki dönemlere hazırlanması ve projelere kavuşması için Dr. Halil Nacar’ı başkan yapalım. Halil Nacar’ın projeleri beklentileri görecek şekilde ve nakış gibi işlemeye hazırız. Gece gündüz Halil kardeşimizin yanında olacağız.

Sayın Cumhurbaşkanımızın Adana’ya, Yüreğir’e nekadar önem verdiğini biliyorsunuz ve sayın Cumhurbaşkanımıza Yüreğir’in anahtarını hediye edeceğiz. Özellikle Hanım kardeşlerimiz kapı kapı gezerek Yüreğir’e hizmet için Halil Nacar’a oy istemelisiniz. Projeler in bir kısmı 6 ay, bir kısmı 1 yıl, bir kısmı 2 yılda bitecek 5 yıla gerek yok. Daha iyi bir Yüreğir için Halil Nacar diyoruz” diye konuştu.

KÜÇÜK HAYRANLARDAN HALİL NACAR’A SÜRPRİZ
Konuşmaların ardından küçük hayranları Dr. Halil Nacar’a kendi çizdikleri ve üzerinde ‘Yüreğir Belediye Başkanı Dr. Halil Nacar’ yazan resimlerini hediye ettiler.
Adana 01 FK’da Sürpriz İstifa!
Ramazan Bayramı'nda 10 bin personel görev yapacak
Hasibe Akkan, çalışanlarıyla bayramlaştı...
Çukurova Üniversitesi Ailesi Bayramlaşma Töreninde Bir Araya Geldi
Çukurova bölgesinde ata sporu güreş S.O.S veriyor!
Ali Hoşfikirer anıldı...
Genç DAİMFED’den Geleneksel Buluşma!
Geçer; “Nice bayramlara birlikte ulaşmayı temenni ediyorum”
"Bayram'da sevgi, barış ve kardeşlik duyguları yoğunlukla yaşanıyor"
Kıvanç, “Bayramlar sevgi, kardeşlik ve paylaşma kültürünü pekiştiriyor”
"Bu anlamlı günler, toplumsal bağlarımızı kuvvetlendiren önemli bir kültürel mirastır"
“Çanakkale” ruhuyla şiirler okuyup türküler söylediler
Dağlı, "Bayramlar toplumun ortak değerlerini pekiştiriyor"
Adana Maviye Büründü...
“Umudu ve dayanışmayı büyüteceğiz, hep beraber başaracağız”
Kozay, “Birlikte üretmeye, birlikte başarmaya devam”
Tunç: Ramazan Bayramı dünya ya barış ve huzur getirsin
Orta direk otomobile veda etti! Korsan taksi ve paylaşımlı yolculukta büyük artış!
“Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz”
Başkan Umut Şimşir’den Çukurova’da Güçlü Buluşma
Ceza gelirleri 1 trilyon lirayı aştı...
19 Mayıs Derneği ile 350 aileye umut olan destek
Sürücüler dikkat: Artık denetim noktaları sorgulanabilecek
Adana’da Bayramda Toplu Taşıma Ücretsiz...
Tanburoğlu: “Cumhuriyeti Ayakta Tutma Savaşı Veriyoruz”
Yükleniyor




