-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,31% 0,24
-
EURO
51,04% 0,48
-
GRAM ALTIN
6559,38% -4,22
-
Ç. ALTIN
11186,94% -2,43
CHP Seyhan ilçe örgütü dur durak bilmeden çalışıyor
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Seyhan İlçe Örgütü saha çalışmalarını hızlandırdı. Bu bağlamda mahalleler tek tek ziyaret edilerek vatandaşların sorunları ve belediyecilik hizmetlerinden beklentileri not alındı.
SEYHANLI OYA TEKİN’E GÜVENİYOR
Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan vatandaşlarla bir araya gelerek yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi. Vatandaşın Seyhan Belediyesi’nden beklentilerini ve sorunları not alan Başkan Atikaslan, “Bizim olan Seyhan Belediyesi’ni tekrardan kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu seçimde Adana siyasi tarihinde bir ilk yaşandı. Adana’nın seçilmiş ilk kadın belediye başkanı olarak Sayın Av. Oya Tekin halkımızın onayı ile göreve geldi. Seyhanlı ilçelerine bir kadın eli değmesini istiyordu ve Sayın Tekin’i başkan seçti. Çünkü Seyhanlı Tekin’e güveniyor. Emin olun bu beklenti boşa çıkmayacak. Rutin belediyecilik hizmetinin yanında hayvanlara ve doğaya saygılı, kadın ve çocuk haklarının ön planda olduğu, sosyal ve kültürel faaliyetlerin çok olduğu, insanların yaşamaktan onur duyduğu bir ilçe olacağız.” İfadelerini kullandı.

ATİKASLAN: CHP İKTİDARA YÜRÜYOR
Yerel seçimlerde başarılı bir sonuç elde etmenin kendilerini rehavete sürüklemediğinin altını çizen Başkan Ramazan Atikaslan, bu bağlamda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in talimatları doğrultusunda genel seçimler için aralıksız çalıştıklarını söyledi. Atikaslan, “Yerel seçim zaferi bizi rehavete sürüklemedi aksine çalışma azmimizi arttırdı. Bu bağlamda yerel hizmetlerdeki başarımızın bizi iktidara taşıyacağını gayet iyi biliyoruz. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in talimatları doğrultusunda çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. 18 Mayıs’ta ‘Atanmayan Öğretmenler Yürüyüşü’ yapıldı. 26 Mayıs’ta ‘Emekliler Yürüyüşü’ yapılacak. Bizler sokaklarda ve meydanlarda halkın isteğini haykıracağız.” şeklinde konuştu.

BÜYÜKŞEHİR’DE ZEYDAN KARALAR HİZMETLERİ İLE FARK YARATACAK
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın ilk dönem yaptığı hizmetlerle halkın beğenisini kazandığını belirten Atikaslan, Başkan Karalar’ın 2’nci döneminin yapılacak hizmetler ile rekorlar dönemi olacağını söyledi.
Adana 01 FK’da Sürpriz İstifa!
Ramazan Bayramı'nda 10 bin personel görev yapacak
Hasibe Akkan, çalışanlarıyla bayramlaştı...
Çukurova Üniversitesi Ailesi Bayramlaşma Töreninde Bir Araya Geldi
Çukurova bölgesinde ata sporu güreş S.O.S veriyor!
Ali Hoşfikirer anıldı...
Genç DAİMFED’den Geleneksel Buluşma!
Geçer; “Nice bayramlara birlikte ulaşmayı temenni ediyorum”
"Bayram'da sevgi, barış ve kardeşlik duyguları yoğunlukla yaşanıyor"
Kıvanç, “Bayramlar sevgi, kardeşlik ve paylaşma kültürünü pekiştiriyor”
"Bu anlamlı günler, toplumsal bağlarımızı kuvvetlendiren önemli bir kültürel mirastır"
“Çanakkale” ruhuyla şiirler okuyup türküler söylediler
Dağlı, "Bayramlar toplumun ortak değerlerini pekiştiriyor"
Adana Maviye Büründü...
“Umudu ve dayanışmayı büyüteceğiz, hep beraber başaracağız”
Kozay, “Birlikte üretmeye, birlikte başarmaya devam”
Tunç: Ramazan Bayramı dünya ya barış ve huzur getirsin
Orta direk otomobile veda etti! Korsan taksi ve paylaşımlı yolculukta büyük artış!
“Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz”
Başkan Umut Şimşir’den Çukurova’da Güçlü Buluşma
Ceza gelirleri 1 trilyon lirayı aştı...
19 Mayıs Derneği ile 350 aileye umut olan destek
Sürücüler dikkat: Artık denetim noktaları sorgulanabilecek
Adana’da Bayramda Toplu Taşıma Ücretsiz...
Tanburoğlu: “Cumhuriyeti Ayakta Tutma Savaşı Veriyoruz”
Yükleniyor




