-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,31% 0,24
-
EURO
50,83% 0,05
-
GRAM ALTIN
6645,01% -2,97
-
Ç. ALTIN
11186,94% -2,43
Çukurova GİAD 33 yaşında!
Adana’nın en etkili sivil toplum örgütü olan, Adana sevdalısı işadamlarının kurduğu Çukurova Genç İşadamları Derneği, kuruluşunun 33’üncü yıldönümünü kutladı.
Adana’ya katkı koyan vizyoner projeleriyle gündem oluşturan Çukurova GİAD’ın yıldönümü gecesinde derneğe yeni üye olan 29 iş insanına üyelik belgeleri de verildi. Sheraton Grand Adana’da gerçekleşen programda konuşan Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, 33 yıllık yolculuğun son 20 yılında kendisinin bulunduğuna dikkat çekti.

Çukurova GİAD’a 2005’te üye olduğunu açıklayan Sakarya, “Bazıları bizden önce kurulmuş olan, Çukurova GİAD gibi başka sivil toplum örgütlerinin hepsi bizim kardeşimizdir. Biz fark etmesek de onlar kendilerini bizimle yarış içerisinde hissederler. Ama gerçek şu ki, hepimiz, hep beraber Adana için çalışırız. Ben 33 senelik yolculuğun 20 senesinin içerisindeyim.

13 yıldır başkanlık yapıyorum. Derneğimizi kuran Adana sevdalısı işadamları, Adana sevdasını bize de aşıladılar. Aşkla çalıştık, şevkle çalıştık. Sivil toplum örgütleri genellikle bir yerlere gitmek için basamak olarak kullanılır. Biz ne siyaset için kullandık, ne ticaret için kullandık. Hep kendimizden verdik, Adana için verdik, üyelerimiz için verdik, derneğimiz için verdik. 20 yılda inanılmaz, mutlu bir Çukurova GİAD macerası geçirdim.

Bu derneğin üyesi olmak çok büyük gurur verici, onur verici bir şey. Aramıza katılan yeni üyelerimizle güçlenen Çukurova GİAD, üyelerinden aldığı güçle Adana için çalışmaya devam edecektir” dedi.

Genç DAİMFED’den Geleneksel Buluşma!
Geçer; “Nice bayramlara birlikte ulaşmayı temenni ediyorum”
"Bayram'da sevgi, barış ve kardeşlik duyguları yoğunlukla yaşanıyor"
Kıvanç, “Bayramlar sevgi, kardeşlik ve paylaşma kültürünü pekiştiriyor”
"Bu anlamlı günler, toplumsal bağlarımızı kuvvetlendiren önemli bir kültürel mirastır"
“Çanakkale” ruhuyla şiirler okuyup türküler söylediler
Dağlı, "Bayramlar toplumun ortak değerlerini pekiştiriyor"
Adana Maviye Büründü...
“Umudu ve dayanışmayı büyüteceğiz, hep beraber başaracağız”
Kozay, “Birlikte üretmeye, birlikte başarmaya devam”
Tunç: Ramazan Bayramı dünya ya barış ve huzur getirsin
Orta direk otomobile veda etti! Korsan taksi ve paylaşımlı yolculukta büyük artış!
“Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz”
Başkan Umut Şimşir’den Çukurova’da Güçlü Buluşma
Ceza gelirleri 1 trilyon lirayı aştı...
19 Mayıs Derneği ile 350 aileye umut olan destek
Sürücüler dikkat: Artık denetim noktaları sorgulanabilecek
Adana’da Bayramda Toplu Taşıma Ücretsiz...
Tanburoğlu: “Cumhuriyeti Ayakta Tutma Savaşı Veriyoruz”
Kısacık: Bayramlar, Millet Olma Bilincimizin Teminatıdır
Nacar: Çanakkale bir kahramanlık destanıdır
Adana'ya Patriot Kuruluyor...
Ameliyata gülerek giren 8 yaşındaki Ferdi hayatını kaybetti...
"Bayramlar dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerini sergiliyor"
“Çanakkale ruhu Türk milletinin en büyük güvencesidir!”
Kozay, “Bayramlar umudu ve kardeşliği büyütür”
Adana Demirspor'a Ceza Üstüne Ceza
Yükleniyor



