-
BIST 100
16267,95%1,96
-
DOLAR
44,20% 0,09
-
EURO
51,02% 0,32
-
GRAM ALTIN
7117,15% 0,12
-
Ç. ALTIN
11584,42% 0,43
Çukurova’da yüzmeye engel yok!
Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, Hayal Park Tesisleri içinde faaliyet gösteren bölgenin ilk ve tek “Engelsiz Yüzme Havuzu”nu ziyaret etti.
BAŞKAN KOZAY’DAN ‘ENGELSİZ HAVUZ’A ZİYARET
Başkan Kozay, “Sadece Çukurova ilçemizdeki ve Adana’daki engellilere değil, çevre il ve ilçelerden gelen yurttaşlarımıza da hizmet veriyoruz. Engelli çocuklarımız burada hem eğleniyor hem de rehabilite oluyorlar. Çukurova’da engelleri sevgi ile aşıyoruz” dedi.

BAŞKAN KOZAY’A BÜYÜK İLGİ
Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, Hayal Park tesisleri içerisinde bulunan Engelsiz Yüzme Havuzunu ziyaret ederek, havuzda eğlenen ve eğitim gören çocuklarla ve aileleriyle sohbet etti. Havuza girişinde yetkililerden bilgi alan Başkan Kozay, engelli çocukların havuzda eğlenmesini izledi, çocuklarla yakından ilgilenerek sohbet etti ve kendisinden bir istekleri olup olmadığını sordu.

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay’a ilgi büyüktü. Özellikle engelli çocuklar ve gençler başkanla fotoğraf çektirip sevgi gösterisinde bulundu.

“ENGELLERİ SEVGİ İLE AŞIYORUZ”
Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, engelli havuzunun yoğun ilgi gördüğünü ifade ederek “Bu tesisimizde sadece Çukurova’ya değil Adana ile birlikte çevre il ve ilçelere de hizmet veriliyor. Başka yerlerden de engelli vatandaşlarımız ve özellikle çocuklar grup halinde hem eğlenmek hem de rehabilite olmak için havuzumuza geliyor.

Amacımız Çukurova’da yaşayan tüm vatandaşlarımızın mutlu bir yaşam sürmesi. Herkese kapımız açık. Çukurova’da engelleri sevgi ile aşmaya devam edecek ve engelsiz bir kent için en iyi hizmeti vermek için çabalayacağız” dedi.

BÖLGE HALKININ YAZ- KIŞ HİZMETİNDE
Engelsiz Yüzme Havuzu'nda yaz aylarının başlamasıyla kayıtlar rekor sayıya ulaştı. Havuz yaz-kış, hafta içi her gün engellilere hizmet veriyor. Randevu sistemiyle çalışan havuza ilgi, bölgede tek olması nedeniyle giderek artıyor. Özellikle Adana dışından gelenler havuzu tedavi amaçlı kullanıyor. Tüm havuz ve eğitim hizmetlerinin ücretsiz olduğu tesisten vatandaşlar memnuniyetle ayrılıyor.
Vali Yavuz, "Tarihin Akışına Karşı Durulan Muazzam Bir İrade"
Seyhan Belediyesi’nde Uzlaşı Sağlandı: Ödemeler Başladı
Dünya tenisinin yeni durağı Adana
Vali Yavuz ve Nacar sağlık çalışanları ile iftar yaptı
Eşini 3 yıl sonra toprağa verdi...
TÜGİK Genel Başkanı’ndan Çukurova GİAD’a Ziyaret
Pozantı'da 3 bin kişilik gönül sofrası kuruldu
Ayhan Barut, "Kriz büyüyor, harekete geçilmiyor"
Kadın Ağı ile Sürdürülebilir Gelecek Projesi Başladı...
Anahtar Parti’den Sert Mesaj: Razı Değiliz!
Genç Hasta Kalp Kapak Kaçağından Ameliyatsız Yöntemle Kurtuldu
KATODER Adana ‘Küçük Kalplere’ dokunacak
Uzmanından “Geçmeyen Öksürük” Uyarısı! Altından O Hastalık Çıkabilir
ÇÜ'de öğrencilerin iş dünyasından beklentileri masaya yatırıldı...
Yüreğir Belediyesi’nden ibadethanelerde bayram temizliği
AOSB Yeni Yatırımlarla Büyüyor!
Adana’da Alzheimer farkındalığı için anlamlı tiyatro
Mobilya atölyesinde silahlı kavga: 2 yaralı
Kaçak yapı gerekçesiyle yıkım kararı verilen göl kenarındaki mahallede protesto
Anahtar Parti Seyhan’da Birlik Sofrası Kurdu
Adaletin terazisi kanunla değil toplum vicdanıyla dengelenir
Yükleniyor



