-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,45% 0,28
-
EURO
51,22% -0,04
-
GRAM ALTIN
6445,19% 3,19
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
Çukurova’da yüzmeye engel yok!
Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, Hayal Park Tesisleri içinde faaliyet gösteren bölgenin ilk ve tek “Engelsiz Yüzme Havuzu”nu ziyaret etti.
BAŞKAN KOZAY’DAN ‘ENGELSİZ HAVUZ’A ZİYARET
Başkan Kozay, “Sadece Çukurova ilçemizdeki ve Adana’daki engellilere değil, çevre il ve ilçelerden gelen yurttaşlarımıza da hizmet veriyoruz. Engelli çocuklarımız burada hem eğleniyor hem de rehabilite oluyorlar. Çukurova’da engelleri sevgi ile aşıyoruz” dedi.

BAŞKAN KOZAY’A BÜYÜK İLGİ
Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, Hayal Park tesisleri içerisinde bulunan Engelsiz Yüzme Havuzunu ziyaret ederek, havuzda eğlenen ve eğitim gören çocuklarla ve aileleriyle sohbet etti. Havuza girişinde yetkililerden bilgi alan Başkan Kozay, engelli çocukların havuzda eğlenmesini izledi, çocuklarla yakından ilgilenerek sohbet etti ve kendisinden bir istekleri olup olmadığını sordu.

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay’a ilgi büyüktü. Özellikle engelli çocuklar ve gençler başkanla fotoğraf çektirip sevgi gösterisinde bulundu.

“ENGELLERİ SEVGİ İLE AŞIYORUZ”
Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, engelli havuzunun yoğun ilgi gördüğünü ifade ederek “Bu tesisimizde sadece Çukurova’ya değil Adana ile birlikte çevre il ve ilçelere de hizmet veriliyor. Başka yerlerden de engelli vatandaşlarımız ve özellikle çocuklar grup halinde hem eğlenmek hem de rehabilite olmak için havuzumuza geliyor.

Amacımız Çukurova’da yaşayan tüm vatandaşlarımızın mutlu bir yaşam sürmesi. Herkese kapımız açık. Çukurova’da engelleri sevgi ile aşmaya devam edecek ve engelsiz bir kent için en iyi hizmeti vermek için çabalayacağız” dedi.

BÖLGE HALKININ YAZ- KIŞ HİZMETİNDE
Engelsiz Yüzme Havuzu'nda yaz aylarının başlamasıyla kayıtlar rekor sayıya ulaştı. Havuz yaz-kış, hafta içi her gün engellilere hizmet veriyor. Randevu sistemiyle çalışan havuza ilgi, bölgede tek olması nedeniyle giderek artıyor. Özellikle Adana dışından gelenler havuzu tedavi amaçlı kullanıyor. Tüm havuz ve eğitim hizmetlerinin ücretsiz olduğu tesisten vatandaşlar memnuniyetle ayrılıyor.
“Basın özgürlüğü ve halkın iradesine saygı” vurgusu
Cengiz Kurtoğlu'ndan korkutan haber! Acilen ameliyata alındı...
Çukurova’da istihdam seferberliği sürüyor
'Bayan Bacak' lakabıyla tanınan Serpil Örümcer'den yardım çağrısı
Ayhan Barut'tan tarıma ve çiftçiye acil destek çağrısı
Türkiye 5G'ye geçiyor!
Çukurova’da nesiller buluştu!
Önce ağır para cezası ardından ehliyete el konulacak!
Seyhan Rotary’den tekerlekli sandalye
Doğal gaz faturalarında tarife değişiyor!
Necati Derya, üçüncü "çizgilerle adana" sergisini açtı
Kuralar Çekildi, Gözler Sahaya Çevrildi...
Bayraktar: Adana'da 36 bin 566 dönüm tarım alanı su altında kaldı
ATÜ’den 200 kişilik istihdam için son çağrı!
CHP'li Barut, "AKP yine rant, yağma, talan peşinde"
Saimbeyli'de kayıp 13 yaşındaki İklim Nur bulundu
Kısacık: Yatırımcı Dostu Vergi Politikaları Oluşturulmalı
Yükleniyor



