-
BIST 100
16260,10%0,87
-
DOLAR
44,34% 0,09
-
EURO
51,38% -0,17
-
GRAM ALTIN
6195,69% -1,29
-
Ç. ALTIN
10757,95% 0,00
Durumları ağır...
Adana’da serinlemek için sulama kanalına giren 2 çocuk akıntıya kapıldı. Çevredekilerin yardımıyla kanaldan çıkartılan çocuklar hastaneye kaldırılırken, durumlarının ağır olduğu öğrenildi.
Türkiye’nin en sıcak illerinden Adana’da bugün araç termometreleri 35 dereceyi gösterdi. Sıcak havanın etkisini gösterdiği kentte sıcaktan bunalan 12-13 yaşlarındaki 2 çocuk ise merkez Yüreğir ilçesine bağlı Levent Mahallesi’nde sulama kanalına girdi.

Bir süre sonra 2 çocuk akıntıya kapılıp sürüklenmeye başladı ve bağırıp çevredekilerden yardım istedi. Çocukların bağırması üzerine olay yerine gelen vatandaşlar sulama kanalına atlayıp çocukları kurtardı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri 2 çocuğu ambulansla hastaneye kaldırdı. Çocukların durumunun ağır olduğu öğrenildi. Öte yandan, sulama kanalına giren çocuklardan birinin terliğinin kanal kenarında kaldığı görüldü.

Haberi Yorumla
İlk sırada lise mezunları var! 2 milyon kişi başvurdu...
Trafikte bıçakla dehşet yaşattılar...
Başkan Aslan, “Esnafı teşhir etmek denetim değil, itibar suikastıdır”
Portakal çiçeği karnavalı için hazırlıklar son aşamada!
Adana’da Mezarlıklar Sular Altında Kaldı...
KATODER Suriye’ye yatırımcı götürecek...
İstanbul Lider Koleji ve Finlandiya ile eğitim işbirliği anlaşması...
Nacar’dan ‘Orman Haftası’ Mesajı
"Eğitim odaklı çalışmalar takdirle takip ediliyor"
“Görüntüler Yanlış Yorumlanıyor: Bu Davranış ‘Yeme’ Değil”
Dr. Mehmet Tatar, “Küresel Su Krizi Derinleşiyor”
Sigara tartışmasında kardeşlerden 1’ini öldürüp, 2’sini yaralayan 5 kişi tutuklandı
Yükleniyor




