-
BIST 100
16050,09%-1,29
-
DOLAR
44,34% 0,09
-
EURO
51,37% -0,22
-
GRAM ALTIN
6254,64% -0,35
-
Ç. ALTIN
10740,95% -0,16
Hülya Anne, iftar sofrasını şehit ve gazi yakınlarıyla paylaştı
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, kurduğu iftar sofralarıyla tüm kesimleri bir araya getirmenin huzurunu yaşıyor.
Şehit ve Gazi yakınları Hülya Anne’nin iftarında buluştu
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, kurduğu iftar sofralarıyla tüm kesimleri bir araya getirmenin huzurunu yaşıyor. Son dönemlerde önemli açılışlarla tüm dikkatleri Ceyhan’ın üzerine çeken Ceyhan’ın Hülya Annesi, öğrencilerden sonra bir önemli iftara daha imza attı.

Ceyhan Şehit ve Gaziler Müzesi’nde kurduğu iftar sofrasını şehit ve gazilerin kıymetli aileleriyle paylaşan Başkan Hülya Erdem, Ramazan bereketinin tüm alanlara yansımasını ümit etti.

Çukurova’nın tek, Ceyhan’ın ilk ve tek Kadın Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Bu vesileyle bir kez daha vatanı uğruna canını ortaya koyan tüm kahramanlarımızı sevgi, saygı ve minnetle anıyorum” dedi.

Ceyhan’a hizmet etmenin kendisi için bir onur olduğunu vurgulayan Başkan Hülya Erdem, hayatının her döneminde Ceyhanlıların dertleriyle dertlenmeye devam edeceğini belirtti.

Zorlu maç Adana'nın: 2-1
Kanser tedavisini bile yarıda kesiyor: Bu meyvelerden uzak durun!
Hizmette hız, filoda güç: Yüreğir’e 3 yeni araç
Adana’da 19 firari yakalandı...
İlk sırada lise mezunları var! 2 milyon kişi başvurdu...
Trafikte bıçakla dehşet yaşattılar...
Başkan Aslan, “Esnafı teşhir etmek denetim değil, itibar suikastıdır”
Portakal çiçeği karnavalı için hazırlıklar son aşamada!
Adana’da Mezarlıklar Sular Altında Kaldı...
KATODER Suriye’ye yatırımcı götürecek...
İstanbul Lider Koleji ve Finlandiya ile eğitim işbirliği anlaşması...
Nacar’dan ‘Orman Haftası’ Mesajı
"Eğitim odaklı çalışmalar takdirle takip ediliyor"
“Görüntüler Yanlış Yorumlanıyor: Bu Davranış ‘Yeme’ Değil”
Yükleniyor



