-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
İçinden çıktı karar verildi, fotoğraflarıyla duyuruldu
Son olarak Ticaret Bakanlığı'nın paylaştığı listede 3 yeni ürün yer aldı. Ürünler için piyasaya arzın yasaklanması ve toplatma kararı verildi, güvensizlik nedeni de açıklandı.
Ticaret Bakanlığı ve Tarım ve Orman Bakanlığı, vatandaşların sağlığını korumak için riskli ürünleri ifşa etmeye devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanlığı, gıdada yapılan hileleri Taklit veya Tağşiş Yapılan Ürünler listesi yayımlayarak duyururken Ticaret Bakanlığı da her geçen gün yenilediği güvensiz ürün listesiyle ürünlerde özellikle ebeveynleri ilgilendiren riskleri açıklıyor.

Ticaret Bakanlığı'nın güvensiz ürün bildirimlerinde yer alan ürünlere piyasaya arzın yasaklanması ve toplatma kararı verilirken güvensizlik nedenleri de duyuruluyor.

Son olarak Bakanlığın listesine 3 yeni ürün daha eklendi.

Ürünlerden 2'si özellikle bebek giyim ve çocuk giyim ürünleri olduğu için ebeveynleri yakından ilgilendiriyor.

Bakanlığın listesinde ürünlerin fotoğrafları ve markaları da yer alıyor.

KARAR VERİLDİ! BAKANLIK AÇIKLADI, PİYASADAN TOPLATILIYOR

Ticaret Bakanlığı'nın 10 Şubat 2025 tarihli yayınladığı listede yer alan ürünlerden bir tanesi akıllı saat kordonu oldu.

Söz konusu ürün için piyasaya arzın yasaklanması ve toplatma kararı alındı.
"LİMİT DEĞERLERİNİN ÜZERİNDE NİKEL"

Ürünün güvensizlik nedeni için ise "Limit değerlerin üzerinde nikel içermektedir" ifadeleri yer aldı.
EBEVEYNLER DİKKAT!

Listede yer alan bir diğer ürün ise bir çocuk giyim ürünü olan Tyess marka ekru renk çocuk mayosu oldu.

Ürünle ilgili piyasaya arzın yasaklanması ve toplatma kararı alınırken güvensizlik nedeni olarak ise "Büzme ipinin ucunda üç boyutlu süslemeler mevcut" açıklaması yapıldı.

Bakanlığın 10 Şubat 2025 tarihli listesinde yer alan son ürün ise bir bebek giyim ürünü olan Zeyno & Memo marka Organik Cotton Wear kırmızı renk fırfırlı kol kelebek 3-6 ay bebek tulum oldu.

Piyasaya arzın yasaklanması ve toplatma kararı alınan ürünün güvensizlik nedeni olarak ise "Erkek çıtçıt 58,45 N, dişi çıtçıt da 59,97 N' Da koparak küçük parça silindirine girmiştir" ifadeleri kullanıldı.
Adana 01 zirveye göz koydu: 3-1
İstanbul Lider Koleji, Büyükler Türkiye Kupası Kürek Yarışları’ndan 3 madalya ile döndü
Vali Yavuz, "Can ve mal güvenliğini sağlamak hepimizin ortak sorumluluğudur"
Beta Enerji'nin hedefi verimliliği maksimuma çıkarmak...
Restoranda önce selamlaştılar, sonra silahlar konuştu: 1 ölü, 1 yaralı
25’inci Uluslararası Adana Tiyatro Festivali, renkli kortejle ‘Perde’ dedi.
“Basın özgürlüğü ve halkın iradesine saygı” vurgusu
Cengiz Kurtoğlu'ndan korkutan haber! Acilen ameliyata alındı...
Çukurova’da istihdam seferberliği sürüyor
'Bayan Bacak' lakabıyla tanınan Serpil Örümcer'den yardım çağrısı
Ayhan Barut'tan tarıma ve çiftçiye acil destek çağrısı
Türkiye 5G'ye geçiyor!
Çukurova’da nesiller buluştu!
Önce ağır para cezası ardından ehliyete el konulacak!
Seyhan Rotary’den tekerlekli sandalye
Doğal gaz faturalarında tarife değişiyor!
Yükleniyor



