-
BIST 100
15734,19%-0,47
-
DOLAR
44,47% 0,07
-
EURO
50,98% 0,10
-
GRAM ALTIN
6451,52% 0,07
-
Ç. ALTIN
10550,10% 0,00
Kısacık: “Demokrasiye ve Hukuka Kastetmekten Vazgeçin”
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Sadullah Kısacık, “Demokrasiye ve hukuka kastetmekten vazgeçin”, dedi.
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Sadullah Kısacık, 19 Mart tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasının ardından yaşanan gelişmelerin ülke ekonomisine ve hukuka verdiği zarar hakkında TBMM Genel Kurulu’nda konuşma yaptı. İktidarı, sorumluluğunun farkında olmaya çağıran Kısacık, “Demokrasiye ve hukuka kastetmekten vazgeçin”, dedi.
“26 Milyar Doları 3 Günde Yaktınız!”
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınmasıyla iktidarın başlattığı siyasi krizin, yeni ve daha derin bir ekonomik krize dönüştüğünü ifade eden DEVA Partisi Adana Milletvekili Sadullah Kısacık, “Mayıs 2023 seçimlerinden bu yana Merkez Bankası, agresif faiz artışlarıyla politika faizlerini yüzde 8,5'tan yüzde 50 seviyelerine çıkartarak bu sayede yaklaşık 65 milyar dolarlık net rezerv biriktirmişti. 19 Mart’ı takip eden üç gün içerisinde, çıkarttığınız siyasi kriz sonucunda 26 Milyar Doları, yani iki yılda biriktirilen net rezervin yüzde 40'ını üç günde yaktınız”, dedi.
“Millet Olarak Katlandığımız Fedakarlıkları 1 Gecede Heba Ettiniz!”
Merkez Bankası’nın üç günde kaybettiği rezervlerin, vatandaşların zorlu ekonomik koşullar altında katlandığı fedakarlıklarla iki yılda kazanıldığını dile getiren Kısacık, “Yaklaşık iki senedir millet olarak ağır bedeller ödeyerek, pek çok ekonomik fedakârlığa, yüksek faiz ve düşük büyüme ortamına katlanarak, elde ettiğimiz kazanımları bir gecede heba ettiniz”, ifadeleriyle yaşanan krizin faturasının vatandaştan çıktığını vurgulayarak iktidar sıralarına tepkisini belirtti.
Milletvekili Karamık, "Sahada gördüğümüz tablo bizlere umut veriyor"
Gençliğin Üretim Çağı Çukurova Üniversitesinde Başladı...
CHP’li Vekillerden basına destek mesajı
Cemil Okyay, Vagabond Galeri’de okurlarla buluşacak...
Çukurova GİAD 34 yaşında
DAİMFED, Çukurova İnşaat Fuarı’na Damga Vurdu
Yüreğir’de Pir Sultan Abdal Tiyatro Oyununa Yoğun İlgi
'Alzheimer sadece hastayı değil, tüm aileyi etkileyen hastalıktır'
Köpek sürüsü kediyi parçaladı, korkudan çocuğunu okuldan aldı
Metro vagonu seyir halindeyken raydan çıktı; kazada yaralanan olmadı
Nacar, Karaisalı Devlet Hastanesi’ni Denetledi...
Adana’da yağmur vatandaşa ve esnaf zor anlar yaşattı..
Adanalı şair ve yazarlar “Kütüphaneler iyileştirir” diyecek
Adana'da Çağlayan sular Seyhan Nehri ile buluştu...
CHP Seyhan’da 96 mahalle temsilcisiyle buluştu
Alkollü yakalanan genç kadın, ehliyeti iptal edildi, "Beni çekmeyin avukatım"
Yükleniyor


