-
BIST 100
16024,60%-0,88
-
DOLAR
44,08% 0,06
-
EURO
51,18% -0,06
-
GRAM ALTIN
7356,26% 0,02
-
Ç. ALTIN
11826,62% -0,32
Koca mezara, kadın hapse girdi...
Adana’nın Kozan ilçesinde karısı tarafından öldürülen adam toprağa verildi. Kocasını öldüren genç kadın ise tutuklandı.
Adana’nın Kozan ilçesinde karısı tarafından öldürülen adam toprağa verildi. Kozan’ın Çanaklı Mahallesi’nde dün 29 yaşındaki Uğur İşler, evinde öldürülmüş halde bulunmuş, cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılmıştı. İşler’i eşi Melisa İşler’in öldürdüğü ortaya çıkmış, genç kadın ise polise teslim olmuştu.

Uğur İşler’in cenazesi otopsinin ardından yakınları tarafından alındı. Kozan’a getirilen İşler’in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Melisa İşler’in emniyetteki sorgusu devam ederken, çiftin 6 yaşında bir çocuğu olduğu öğrenildi.

Kocasını öldüren kadın tutuklandı
Bu arada cineyet zanlısı Melisa İşler ise emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında yoğun güvenlik önlemi alındığı görüldü. Genç kadın tutuklanarak cezaevine götürüldü.

Adana 01 kaçtı Sincan Belediyesi kovaladı: 3-2
Adana'da Sıfır Atık Bilinci Güçlendirilecek
DAİMFED'den ÇGC’ye Destek Sözü...
Şehit aileleriyle anlamlı buluşma!
Adana'da uyuşturucu operasyonunda 10 kişi yakalandı
Kısacık; Devlet Malını Satarak Ancak Günü Kurtarırsınız
Seyhan Belediyespor U-14 Takımı Türkiye Şampiyonası İçin Konya’ya Uğurlandı
Başkan Karataş: Ekonomi Yönetimi Yine Sınıfta Kaldı
Uzm. Dr. Polatöz, “Sanat iyileştiriyor, iyiliği çoğaltıyor”
Akaryakıta çifte indirim geliyor! Tarih belli oldu...
Emeklilikte 'çift maaş' formülünü açıkladı: Bu detaya dikkat!
Kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 3 hükümlü yakalandı
Adana’nın kadınları musikide zirve yaptı
Van Spor 1-0 Adana Demirspor
56 milyon euroluk Pozantı-Akçatekir su projesi ASKİ sorumluluğunda!
Pozantı Belediyesi araç filosunu güçlendirdi...
Karaisalı’da Anahtar Parti’den Kardeşlik Sofrası
Yükleniyor



