-
BIST 100
16113,64%-0,03
-
DOLAR
44,32% 0,06
-
EURO
51,40% 0,22
-
GRAM ALTIN
6276,27% -2,02
-
Ç. ALTIN
10625,37% -4,76
Kozanlı genç Avrupa’da bileğini büktürmedi
Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Kozan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü sporcusu Deniz Can Uçar, 70 kilogram kategorisinde bronz madalya kazandı.
Bu yıl Slovakya’da gerçekleştirilen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Kozan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü sporcusu Deniz Can Uçar, 70 kilogram kategorisinde bronz madalya kazanarak Avrupa üçüncüsü oldu ve ilçede büyük gurur yaşattı. Kulübün Başkanı Mustafa Kaan Cengiz yaptığı açıklamada, Deniz Can Uçar’ın başarısının kendilerini çok mutlu ettiğini ve bu başarının Kozan’a ve Türk bilek güreşine katkı sağlayacağına inandığını belirtti.
Cengiz, ayrıca kulübün her zaman sporcularının yanında olduğunu ve onları desteklemeye devam edeceklerini ifade etti. Cengiz, Uçar’ın Avrupa Şampiyonası’ndaki bu üçüncülüğü, Kozan’da ve Türkiye’de bilek güreşine ilginin artmasına katkı sağlayacak ve yeni sporcuların yetişmesine öncülük edeceğini kaydederek, “Gencimizi bir kez daha tebrik ediyor, bundan sonraki müsabakalarda da kendisine başarılar diliyoruz” dedi.
Başkan Aslan, “Esnafı teşhir etmek denetim değil, itibar suikastıdır”
Portakal çiçeği karnavalı için hazırlıklar son aşamada!
Adana’da Mezarlıklar Sular Altında Kaldı...
KATODER Suriye’ye yatırımcı götürecek...
İstanbul Lider Koleji ve Finlandiya ile eğitim işbirliği anlaşması...
Nacar’dan ‘Orman Haftası’ Mesajı
"Eğitim odaklı çalışmalar takdirle takip ediliyor"
“Görüntüler Yanlış Yorumlanıyor: Bu Davranış ‘Yeme’ Değil”
Dr. Mehmet Tatar, “Küresel Su Krizi Derinleşiyor”
Sigara tartışmasında kardeşlerden 1’ini öldürüp, 2’sini yaralayan 5 kişi tutuklandı
Bayramda Cumhur İttifakı’ndan güçlü birlik mesajı!
Ankara Keçiörengücü 7-0 Adana Demirspor
Atlara eziyet edenler haftada 1 gün barınak temizleyecek...
Yükleniyor




