-
BIST 100
16252,82%1,87
-
DOLAR
44,19% 0,04
-
EURO
51,13% 0,27
-
GRAM ALTIN
7106,23% -0,08
-
Ç. ALTIN
11584,42% 0,00
Kozay, “Vatanı korumak, çocukları korumakla başlar”
Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, çocukların ülkenin geleceği için taşıdığı önemin bilincinde olunması gerektiğini söyledi
Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında TBMM’nin açıldığı günü çocuklara bayram olarak armağan eden Atatürk’ün çocuklara verdiği öneme dikkati çekti. Kozay, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı yürekten kutluyorum" dedi.
TBMM’NİN AÇILIŞI DÖNÜM NOKTASIDIR
Mesajında, TBMM’nin açılışıyla egemenliğin saraydan alınıp halka verildiğini anımsatan Başkan Kozay, “23 Nisan 1920’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı, emperyalist işgalci güçlere karşı ulusumuz ve ülkemiz için bir dönüm noktası olmuştur. TBMM’nin açılmasıyla egemenlik ulusumuza geçmiş, ulusumuz kendi kaderini tayin ederek bağımsızlık ve özgürlük yolunda topyekûn mücadeleyi seçmiştir. Büyük Önder Atatürk’ün böylesine önemli bir günü çocuklara bayram olarak armağan edişini doğru tahlil etmeli, çocuklarımızın geleceğimiz için öneminin bilincinde olmalıyız” diye konuştu.
“VATANI KORUMAK, ÇOCUKLARI KORUMAKLA BAŞLAR”
Atatürk’ün “Vatanı korumak, çocukları korumakla başlar” sözünü anımsatan Kozay, “Çocuklarımız hem bugünümüz hem de yarınlarımız. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz evlatlarımızı her türlü kötülükten korumalı, ülkemizi birlik ve beraberlik içinde daha güçlü, çağdaş ve mutlu yarınlara taşıyabilmek için onları sağlıklı, donanımlı ve özgür bireyler olarak yetiştirmeliyiz” dedi.
“BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”
Tüm halkın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Başkan Kozay, “TBMM’nin açılışının 104.yıldönümünde bizlere bağımsızlığımızı ve özgürlüğümüzü kazandıran Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle minnetle anıyor, tüm ulusumuzun Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını yürekten kutluyorum. Bayramımız kutlu olsun” şeklinde konuştu.
Vali Yavuz, "Tarihin Akışına Karşı Durulan Muazzam Bir İrade"
Sibel Can 11 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor...
Ebru Gündeş kızı için özel uçak kiraladı...
Seyhan Belediyesi’nde Uzlaşı Sağlandı: Ödemeler Başladı
Dünya tenisinin yeni durağı Adana
Vali Yavuz ve Nacar sağlık çalışanları ile iftar yaptı
Eşini 3 yıl sonra toprağa verdi...
TÜGİK Genel Başkanı’ndan Çukurova GİAD’a Ziyaret
Pozantı'da 3 bin kişilik gönül sofrası kuruldu
Ayhan Barut, "Kriz büyüyor, harekete geçilmiyor"
Kadın Ağı ile Sürdürülebilir Gelecek Projesi Başladı...
Anahtar Parti’den Sert Mesaj: Razı Değiliz!
Genç Hasta Kalp Kapak Kaçağından Ameliyatsız Yöntemle Kurtuldu
KATODER Adana ‘Küçük Kalplere’ dokunacak
Uzmanından “Geçmeyen Öksürük” Uyarısı! Altından O Hastalık Çıkabilir
ÇÜ'de öğrencilerin iş dünyasından beklentileri masaya yatırıldı...
Yüreğir Belediyesi’nden ibadethanelerde bayram temizliği
AOSB Yeni Yatırımlarla Büyüyor!
Adana’da Alzheimer farkındalığı için anlamlı tiyatro
Mobilya atölyesinde silahlı kavga: 2 yaralı
Yükleniyor



