-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,13% 0,11
-
EURO
50,80% -0,10
-
GRAM ALTIN
7213,44% 0,11
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
“Nevruz kaynaşma fırsatı sunuyor”
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’dan Nevruz Bayramı mesajı, “Nevruz Bayramı, aziz milletimizi ortak sevinç ve huzurda, ortak ülkü ve dostlukta buluşturan kaynaşma vesilesidir."
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Nevruz Bayramı, aziz milletimizi ortak sevinç ve huzurda, ortak ülkü ve dostlukta buluşturan kaynaşma vesilesidir.” dedi.
BİNLERCE YILDIR KUTLANAN BAYRAM
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, bu yıl da Nevruz Bayramı’nı coşku ve heyecanla idrak edip karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kanlı, tüm Türk ülkelerinde ve akraba topluluklarda binlerce yıldır kutlanan ve sevgiyi, barışı, birliği, esenliği, doğanın uyanışını temsil eden Nevruz’un diğer bayramlar gibi insanlara kaynaşma fırsatı sunduğunu kaydetti.
ERGENEKON’DAN ÇIKIŞ NEVRUZ’LA BAŞLADI
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı şöyle devam etti:
“Türk kültür ve medeniyetinde seçkin bir yere sahip olan Nevruz, hepimiz için sadece bahar bayramı değildir. Türklüğün yeniden doğuşu olan Ergenekon’dan çıkış Nevruz’la başlamıştır. Nevruz, aziz milletimizi ortak sevinç ve huzurda, ortak ülkü ve dostlukta buluşturan kaynaşma vesilesidir. Milletçe bir kere daha Nevruz’un sıcak ikliminde buluşmanın, kaynaşmanın heyecanını yaşıyoruz.”
TÜRK YÜZYILI EŞİĞİNDE DİLEĞİMİZ…
“Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin Nevruz vesilesiyle ifade ettikleri ‘Milli bekamızın sonsuza kadar var olması, dünyada ise barış ve kardeşliğin hâkimiyet kurması’ şeklindeki dilekleri, Türk ve Türkiye Yüzyılı’nın eşiğinde bizim de dileğimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin, şehrimizde aynı iklimi paylaştığımız tüm vatandaşlarımızın Nevruz Bayramlarını kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.”
Adana’da İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. yılı anıldı...
ÇGC öncülük edecek...
Beta Enerji’nin Hedefi Halka Arz...
Üretimin Gücü Sporun Enerjisiyle Buluşuyor
Türkiye'nin 45. gururu! Adana şalgamı Avrupa’da tescillendi...
Vali Yavuz Ceyhan’ı ziyaret etti...
Büyükşehir’den kadınlara; film ve söyleşi desteği
Sümer: "Bu bir koruma kanunu değil, kapalı devre yağma planıdır"
Seyhan’da Ramazan sofrası özel misafirleri ağırladı
Nacar: Karnavala hazırız
Kamu Müteahhitlerinden Hakediş Çağrısı
"Mazotta vergiyi kaldırın, gübrede hibe desteği verin"
Teknoloji Tabanlı Girişimler Desteklenecek
Adana’da kültür ve sanata destek veren belediyelere teşekkür
Gastronomik Farkındalık ve Atıksız Mutfak atölyesi
Tarımda ve Bilimde Kadınların Gücü Konuşuldu
Firari hükümlü baba ve iki oğlu yakalandı...
Ormanlık alandaki yayla evi yanarak kullanılmaz hale geldi...
Adana 01 kaçtı Sincan Belediyesi kovaladı: 3-2
Yükleniyor




