-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
ÖTV muafiyeti Meclis gündeminde!
MHP'li vekillerin 25 yaş ve üzeri araçlarını hurdaya veren vatandaşlara ÖTV muafiyeti uygulanmasını öngören bir yasa teklifi sundu. Teklifin yasalaşması durumunda 6 farklı markanın 12 modeli teşvik kapsamına girecek.
2024 yılının sonlarında Meclis gündemine gelen teklife göre, hurda araç teşvikinden yararlanmak isteyen kişilerin yalnızca yerli üretim olan sıfır araçları alması durumunda ÖTV muafiyeti uygulanması planlanıyor.
MHP'Lİ VEKİLLERDEN YASA TEKLİFİ
MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk'ün sunduğu yasa teklifi için Meclis'te henüz bir karar alınmazken milyonlarca kişi konuya dair gelişmeleri merakla bekliyor.
12 MODEL TEŞVİK KAPSAMINA GİRECEK
Hurda araç teşvikine ilişkin teklifin yasalaşması durumunda 6 farklı markanın 12 modeli teşvik kapsamına girecek. Bu modeller arasında Togg T10X, Toyota CH-R, Hyundai Bayon, Hyundai i20, Hyundai i10, Ford Tourneo Custom, Ford E-Transit, Ford Transit, Fiat Fiorino, Fiat Egea Cross, Fiat Egea ve Türkiye'de üretimi yeni başlayan VW Transporter yer alacak.
FİYATLAR ÜZERİNDEKİ ETKİSİ BİLİNMİYOR
Teşvikin kapsamı ve koşulları henüz tam olarak netleşmiş değil, bu nedenle fiyatlar üzerindeki etkisi konusunda da kesin bir bilgi bulunmuyor.
Kızılay’ın geleneksel Taşköprü iftarında binlerce kişi aynı sofrada buluştu
Türk Kızılay, Adana’da aşevini hizmete açtı...
Çukurova ödülü Nesin Vakfına törenle verildi
Alkol satışına sıkı denetim geliyor!
TSYD Ödülleri sahiplerini buldu...
Kavurma olan atın sahibi ilk kez konuştu: "Büyük ızdırap duydum"
Çukurova Üniversitesi'nde İftar Coşkusu! Öğrencilerle aynı sofrayı paylaştılar...
62. Kütüphane Haftası ile Adana’ya edebiyat baharı gelecek
Adana’da uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı
Susar ailesinden geleneksel iftar...
"Her kriz ülkemizi ve çiftçimizi vuruyor"
CHP’den ÇGC’ye hayırlı olsun ziyareti
AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu'ndan DAİMFED'e Ziyaret
Çukurova Üniversitesinde Öğrenci Filmleri Seyirciyle Buluştu
Otobüs ile çarpışan motosikletin genç sürücüsü öldü!
Bayram Uzundere’den Dava Arkadaşlarına Anlamlı İftar
Adana ve Batman'da siren sesleri duyuldu, vatandaşlar panik yaşadı
Adana’da İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. yılı anıldı...
ÇGC öncülük edecek...
Beta Enerji’nin Hedefi Halka Arz...
Yükleniyor



