-
BIST 100
16087,70%-0,49
-
DOLAR
44,09% 0,07
-
EURO
51,12% -0,16
-
GRAM ALTIN
7339,81% -0,20
-
Ç. ALTIN
11836,39% -0,24
Sakarya’dan Çelik’e Ziyaret...
Adana’nın en etkin ve önde gelen sivil toplum örgütü olan Çukurova Genç İşadamları Derneği’nin (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik’i ziyaret etti.
Adana Ankara’da konuşuldu
AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette Adana’nın mevcut durumu, ekonomisi, ticareti, kültürü, geleceği konuşuldu, Adana istişaresi yapıldı. “Dünya kenti” söylemi ve hedefiyle çalışan Çukurova GİAD’ın yaptığı ve önümüzdeki süreçte yapacağı proje ve programlar hakkında bilgi veren Başkan Ömer Faruk Sakarya, “Ankara’da yoğun çalışma temposunda zamanını ayırıp, Adana’yı konuşma fırsatı veren Ömer Çelik bakanımızın kentimize katkıları büyüktür. Çukurova GİAD olarak Türkiye’nin geleceği, İstanbul’a alternatif Çukurova metropolünün başkenti gösterdiğimiz ‘Dünya kenti’ Adana’yı Ankara’da bakanımızla birlikte konuşup, değerlendirmekten büyük mutluluk duydum. Kendilerinin vizyoner bakışı ve çok değerli fikirleri projelerimize ve programlarımıza da ışık tutacaktır. Sayın bakanımıza misafirperverliği için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Çukurova GİAD’ın Adana için gerçekleştirdiği projelerin büyük önemi olduğunu ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de, hükümet olarak Adana’da önemli projelere imza attıklarını dile getirdi. Adana’nın gelecekte üretimin üssü olması için kamu yatırımlarına önem verdiklerini vurgulayan Çelik, Adana’nın doğu Akdeniz’in en büyük lojistik üssü olacağını, Yumurtalık Enerji İhtisas Bölgesi’ndeki yatırımların Adana’nın geleceğine yön vereceğini, Türkiye Yüzyılında Adana’nın parlayan yıldız olacağını kaydetti.
Adana 01 kaçtı Sincan Belediyesi kovaladı: 3-2
Adana'da Sıfır Atık Bilinci Güçlendirilecek
DAİMFED'den ÇGC’ye Destek Sözü...
Şehit aileleriyle anlamlı buluşma!
Adana'da uyuşturucu operasyonunda 10 kişi yakalandı
Kısacık; Devlet Malını Satarak Ancak Günü Kurtarırsınız
Seyhan Belediyespor U-14 Takımı Türkiye Şampiyonası İçin Konya’ya Uğurlandı
Başkan Karataş: Ekonomi Yönetimi Yine Sınıfta Kaldı
Uzm. Dr. Polatöz, “Sanat iyileştiriyor, iyiliği çoğaltıyor”
Akaryakıta çifte indirim geliyor! Tarih belli oldu...
Emeklilikte 'çift maaş' formülünü açıkladı: Bu detaya dikkat!
Kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 3 hükümlü yakalandı
Adana’nın kadınları musikide zirve yaptı
Van Spor 1-0 Adana Demirspor
56 milyon euroluk Pozantı-Akçatekir su projesi ASKİ sorumluluğunda!
Pozantı Belediyesi araç filosunu güçlendirdi...
Karaisalı’da Anahtar Parti’den Kardeşlik Sofrası
Yükleniyor



