-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,18% 0,15
-
EURO
50,49% -0,84
-
GRAM ALTIN
7123,53% -1,14
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Sanatın gücü kimsesiz çocuklara umut oldu...
Ressam Derya Öner’in sosyal sorumluluk projesi olarak kimsesiz çocukların eğitime destek amacıyla düzenlediği resim sergisi sanatseverlerle buluştu.
KİMSESİZ ÇOCUKLARIN EĞİTİMİNE DESTEK
Sponsorluğunu Öner Group Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öner’in üstlendiği “Katmanların Ruhu” resim sergisi, Adana Arkeoloji Müzesi’nde açıldı. İş insanı Recep Öner’in destekleriyle, kıymetli eşi Ressam Derya Öner’in sosyal sorumluluk projesi olarak kimsesiz çocukların eğitime destek amacıyla düzenlediği resim sergisi sanatseverlerle buluştu.

SERGİ AÇILIŞINA YOĞUN İLGİ
Yoğun katılımın olduğu “Katmanların Ruhu” resim serginin açılış törenine, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Rüştü Yılmaz, Adana Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan, Adana Bölge Adliye Mahkemesi 7.Ceza Dairesi Başkanı Mehmet Yüksek, Adana Bölge Adliye Mahkemesi 2.Ceza Dairesi Başkanı Mustafa Durmuş, AK Parti MKYK Üyesi Sevil Can, 9. Dönem AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram, Adana Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü, MÜSİAD Adana Şube Başkanı Ömer Tekdemir, Adana Kültür ve Turizm Müdürü Emre Duru, Adana Müze Müdürü Mehmet Çavuş, Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Koçer, İstanbul Galata Spor kulübü Başkanı Emin Selim Akgül, Öner Grup Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öner’in yanı sıra çok sayıda davetli ve sanatsever katıldı.

SERGİYE SANATSEVERLERDEN TAM NOT
Ressam Derya Öner’in ilk kişisel sergisi olan “Katmanların Ruhu” resim sergisinde, sanatçının 23 eseri yer alırken, Ressam Cansu Çelikkol’da 21 eseriyle katılım sağlayarak, Ressam Derya Öner’e destek oldu. Toplam 44 eserin yer aldığı “Katmanların Ruhu” resim sergisi, Adanalı sanatseverlerden tam not aldı.

DERYA ÖNER: SANAT, UMUT DOLU BİR GELECEĞE AÇILAN KAPIDIR
Sergide kısa bir konuşma yapan Ressam Derya Öner, duygularını şöyle ifade etti, “Sanat, yalnızca duyguların ifadesi değil, aynı zamanda topluma katkı sağlayan güçlü bir araç. Bu bilinçle ilk kişisel sergimi, kimsesiz çocuklarımızın eğitimi için Darüşşafaka Cemiyetine düzenledim. Bu anlamlı projeye, eşim Recep Öner ve Öner Group sponsor olarak destek verdi.

Ayrıca, değerli arkadaşım Cansu Çelikkol da eserleriyle katkıda bulunarak, sergiyi daha da zenginleştirdi. Sanatın gücünü kullanarak, çocukların eğitimine katkı sağlamak benim için büyük bir mutluluk. Bu yolculukta yanımda olan dostlarıma teşekkür ediyorum. Sanat, umut dolu bir geleceğe açılan kapılardan biri olabilir” diye konuştu.

Kızılay’ın geleneksel Taşköprü iftarında binlerce kişi aynı sofrada buluştu
Türk Kızılay, Adana’da aşevini hizmete açtı...
Çukurova ödülü Nesin Vakfına törenle verildi
Alkol satışına sıkı denetim geliyor!
TSYD Ödülleri sahiplerini buldu...
Kavurma olan atın sahibi ilk kez konuştu: "Büyük ızdırap duydum"
Çukurova Üniversitesi'nde İftar Coşkusu! Öğrencilerle aynı sofrayı paylaştılar...
62. Kütüphane Haftası ile Adana’ya edebiyat baharı gelecek
Adana’da uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı
Susar ailesinden geleneksel iftar...
"Her kriz ülkemizi ve çiftçimizi vuruyor"
CHP’den ÇGC’ye hayırlı olsun ziyareti
AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu'ndan DAİMFED'e Ziyaret
Çukurova Üniversitesinde Öğrenci Filmleri Seyirciyle Buluştu
Otobüs ile çarpışan motosikletin genç sürücüsü öldü!
Bayram Uzundere’den Dava Arkadaşlarına Anlamlı İftar
Adana ve Batman'da siren sesleri duyuldu, vatandaşlar panik yaşadı
Adana’da İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. yılı anıldı...
ÇGC öncülük edecek...
Beta Enerji’nin Hedefi Halka Arz...
Yükleniyor



