-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Sarıçam’da şeffaf belediyecilik başlıyor...
CHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Hüseyin Göçmen, ”Birlikte kazanacağız, birdlike yöneteceğiz. Sarıçam’da ranta, yolsuzluğa geçit vermeyeceğiz.” dedi.
CHP’nin Sarıçam Belediye Başkan Adayı Hüseyin Göçmen, 1 Nisan’dan itibaren yeni bir sayfa açılacağını, şeffaf belediyecilik hizmetinin başlayacağını söyledi. Göçmen,”Birlikte kazanacağız, birlikte yöneteceğiz. Sarıçam’da ranta, yolsuzluğa geçit vermeyeceğiz.” dedi.

4 yıldır Sarıçam’da ilçe başkanlığı yaptığını, Sarıçam’ın sorunlarıyla iç içe yaşadığını, sıkıntıları birlikte çektiklerini ifade eden CHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Hüseyin Göçmen, sandığa gidinceye kadar Sarıçam’da çalmadık kapı gitmedikleri ev kalmayacaklarını belirtti.

Gençler ve kadınlarla yola çıktıklarını da dile getiren Göçmen her gittiği mahallede sevgi gösterileri ile karşılanıyor. Göçmen ev ziyaretlerine, esnaf ziyaretlerine ve mahalle toplantılarına büyük önem verdiklerinin altını da çizdi.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar döneminde “Rant değil” hizmet geldiğini, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın Sarıçam’a büyük önem verdiğini belirten Hüseyin Göçmen şöyle konuştu:

“Projelerimizi her gittiğimiz yerde paylaşıyoruz. Sizlere Şeffaf Belediyecilik sözü veriyoruz, hizmet sözü veriyoruz. İhalelerle kimseyi zengin etmeyeceğiz, ranta izin vermeyeceğiz. İçinizden biriyim, ithal aday değilim. Sarıçam’ın parasını kimsenin çarçur etmesine izin vermeyiz. Belediye bütçemizi Sarıçam için harcayacağız. İmarla, ihalelerle kimseyin zengin etme peşinde olmayacağız.Sarıçam’da şeffaf belediyecilik dönemini başlatacağız. 1Nisan’da Sarıçam’da yeni bir sayfa açılacak. Bu sayfalara Sarıçam’ın hikayesi yazılacak.
Sarıçam’a kreşleri peş peşe açacağız. Halk Marketlerini, yöresel ürünler pazarlarını önemsiyoruz. Sarıçam’da hiç kimsenin yatağına aç girmemesi için Aşevleri açacağız. Emeklilerimiz için de dinlenme evlerini en kısa sürede hizmete açacağız.
TMMOB bağlı odalardan proje desteği alacağız. Plansız proğramsız hizmetimiz olmayacak. Sarıçamlılara Belediyemizin kapıları sonuna kadar açık olacak. Belediye Meclisi toplantılarımızı izleyebilecek, canlı yayınlarla evlerinizden. işyerlerinizden izleyebileceksiniz”.
Adana Demirspor 1 attı 4 yedi...
Yurtçu kabri başında anıldı
Karaisalı’da iki ayrı kazada traktör altında kalan 2 çiftçi öldü
Kavurma yapılan şampiyon atın sahibine yüklü ceza!
Büyükşehir’den Kozan’da iftar buluşması...
Sağlık-Sen 14 Mart'da Sağlık Çalışanlarını Unutmadı...
CHP, Doğu Akdeniz Yerel Medya Buluşması’nı Adana’da Gerçekleştirdi
Halil Nacar: Tıp Bayramı kutlu olsun
Tayvan’dan Adana’ya Özel Davet
Adana’da mobilya atölyesinde yangın çıktı...
Çukurova’da miniklerden İstiklal Marşı’na anlamlı anma
Kızılay’ın geleneksel Taşköprü iftarında binlerce kişi aynı sofrada buluştu
Türk Kızılay, Adana’da aşevini hizmete açtı...
Çukurova ödülü Nesin Vakfına törenle verildi
Alkol satışına sıkı denetim geliyor!
TSYD Ödülleri sahiplerini buldu...
Kavurma olan atın sahibi ilk kez konuştu: "Büyük ızdırap duydum"
Çukurova Üniversitesi'nde İftar Coşkusu! Öğrencilerle aynı sofrayı paylaştılar...
62. Kütüphane Haftası ile Adana’ya edebiyat baharı gelecek
Adana’da uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı
Yükleniyor



