-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
Sevenleri evlerinden araçlarından, telefonlarından Tayfur'un şarkılarını dinledi...
Ferdi Tayfur’un ölüm haberini alan hayranları büyük bir yasa boğuldu. Sanatçının sevenleri, hastane binası önünde toplandı. Tayfur için dua eden hayranları göz yaşı döktü.
Ferdi Tayfur’un ölüm haberini alan hayranları büyük bir yasa boğuldu. Sanatçının sevenleri, hastane binası önünde toplandı.

"ÇOCUKLUĞUMUZU KAYBETTİK"
Hastane önündeki araçtaki Tayfur’a ait şarkıları dinleyerek gözyaşı döken Ayşegül Can, “Çok üzgünüz. Çocukluğumuzu kaybettik. Televizyonda izledik ama çocukluğumuzu tamamen kaybettiğimizi hissettim. Duyunca tüylerim diken diken oldu. Bütün anılarımızı kaybettik. Böyle bir sanatçı bir daha gelmeyecek.

"YOLDA AĞLAYARAK GELDİK"
Böyle bir sanatçıyı kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Haberi duyunca yatağımızdan kalkıp pijamalarımızla geldik. Yolda ağlayarak geldik. Çok acı bir olay milletimizin başı sağolsun dedi.

" FERDİ TAYFUR DEYİNCE BİZDE HAYAT DURUYOR"
Haberi alınca 100 kilometre uzaklıktaki Korkuteli ilçesinden yola çıkan Deniz Yakut, Erhan Dalkıran ve Selçuk Aslan da hastane önüne gelerek araçlarında Tayfur’un şarkılarını dinledi. Yakut, “Ferdi Tayfur için biz her işimizi bıraktık buraya geldik. Ferdi Tayfur deyince bizde hayat duruyor. Kan lazım olunca gelip kan verdik. Kendisini çok seviyorduk Allah rahmet eylesin. Türkiye kaybetti, hepimiz kaybettik" diye konuştu.

FERDİ TAYFUR’UN ŞARKILARINI HEP BİR AĞIZDAN SÖYLEDİLER
Hastane önünde toplanan kalabalık ise ‘Ferdi Baba’ diye bağırarak Ferdi Tayfur’un şarkılarını hep bir ağızdan söyledi. Eline Kur’an-ı Kerim alan bir kadın ise hastane önünde Tayfur için Kur’an okuyarak bekledi. Tayfur’un bazı sevenleri ise araçlarıyla hastane önünden yüksek seste Ferdi Tayfur parçaları açarak geçti.

İSTANBUL’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK
Diğer yandan Tayfur’un cenazesinin İstanbul’a gönderileceği ve orada defnedileceği öğrenildi.
Vali Yavuz, "Can ve mal güvenliğini sağlamak hepimizin ortak sorumluluğudur"
Beta Enerji'nin hedefi verimliliği maksimuma çıkarmak...
Restoranda önce selamlaştılar, sonra silahlar konuştu: 1 ölü, 1 yaralı
25’inci Uluslararası Adana Tiyatro Festivali, renkli kortejle ‘Perde’ dedi.
“Basın özgürlüğü ve halkın iradesine saygı” vurgusu
Cengiz Kurtoğlu'ndan korkutan haber! Acilen ameliyata alındı...
Çukurova’da istihdam seferberliği sürüyor
'Bayan Bacak' lakabıyla tanınan Serpil Örümcer'den yardım çağrısı
Ayhan Barut'tan tarıma ve çiftçiye acil destek çağrısı
Türkiye 5G'ye geçiyor!
Çukurova’da nesiller buluştu!
Önce ağır para cezası ardından ehliyete el konulacak!
Seyhan Rotary’den tekerlekli sandalye
Doğal gaz faturalarında tarife değişiyor!
Necati Derya, üçüncü "çizgilerle adana" sergisini açtı
Yükleniyor



