-
BIST 100
16037,47%0,52
-
DOLAR
44,20% 0,08
-
EURO
50,87% 0,02
-
GRAM ALTIN
7135,23% 0,37
-
Ç. ALTIN
11534,35% 0,00
Seyhan Belediyesi’nin açtığı “istihdam ofisi”, iş arayanlara umut oldu
Seyhan Belediyesi’nin açtığı “İstihdam Ofisi” iş arayan vatandaşlar için yeni bir umut kapısı oldu. İş arayan ve İstihdam Ofisi’ne başvuranların CV’leri bağlantı kurulan özel sektördeki işverenlere yönlendiriliyor.
Türkiye’nin en büyük problemlerinden biri olan işsizlikle mücadele konusunda halkın yanında olmak için çalışmalarına devam eden Seyhan Belediyesi, iş arayanla işveren arasında köprü olabilecek İstihdam Ofisi’ni açtı. İş bulmaya çalışan her vatandaşın CV’si ile başvurabileceği İstihdam Ofisi’nde bu başvuralar personel ihtiyacı olan özel sektördeki firmalar ve fabrikalara yönlendiriliyor. Ayrıca İstihdam Ofisi bünyesinde belirli aralıklarla çeşitli meslek kursları açılarak katılan kursiyerlere teorik ve pratik eğitimler veriliyor.

‘İSTEYEN HERKES BAŞVURABİLİR’
İstihdam Ofisi’nin iş imkanına hızlı ve kolay erişim sağlama amacıyla kurulduğunu dile getiren Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Güngör Geçer, “Gençlerimiz başta olmak üzere birçok vatandaşımızın en büyük sıkıntılarının başında işsizlik geliyor.

Biz de İstihdam Ofisi’miz aracılığıyla personel açığı bulunan işverenlerle bağlantı kurarak CV’si söz konusu alana uygun olan iş arayanları onlara yönlendiriyoruz. İsteyen herkes CV’siyle birlikte İstihdam Ofisi’mize başvuru yapabilir” dedi.

KURSLAR, TEMEL KAYNAK EĞİTİMİYLE BAŞLADI
Sanayi sektöründe ara eleman bulma sıkıntısının tespit edilmesi üzerine Seyhan Belediyesi İstihdam Ofisi ve Adana Makine Mühendisleri Odası işbirliğiyle “Temel Kaynak Eğitimi” kursu açıldı. Kursa katılan vatandaşlar teorik eğitimin ardından kaynak atölyelerinde pratik çalışmaları da yaptı. Kursun ardından katılımcılara sertifika dağıtıldı.

Ayhan Barut, "Kriz büyüyor, harekete geçilmiyor"
Kadın Ağı ile Sürdürülebilir Gelecek Projesi Başladı...
Genç Hasta Kalp Kapak Kaçağından Ameliyatsız Yöntemle Kurtuldu
KATODER Adana ‘Küçük Kalplere’ dokunacak
ÇÜ'de öğrencilerin iş dünyasından beklentileri masaya yatırıldı...
Yüreğir Belediyesi’nden ibadethanelerde bayram temizliği
AOSB Yeni Yatırımlarla Büyüyor!
Adana’da Alzheimer farkındalığı için anlamlı tiyatro
Mobilya atölyesinde silahlı kavga: 2 yaralı
Kaçak yapı gerekçesiyle yıkım kararı verilen göl kenarındaki mahallede protesto
Anahtar Parti Seyhan’da Birlik Sofrası Kurdu
Adaletin terazisi kanunla değil toplum vicdanıyla dengelenir
Çukurova’da camiler bayrama hazırlanıyor
Mehmet Sağlam'dan geleneksel iftar...
Adana 01'in haklı sevinci: 3-1
Sonsuza kadar taşıyacağımız bu onur bizim
Tek çare sendikalaşmak!
Çukurova’da iş arayanlar işverenlerle buluştu
Yükleniyor


