-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,15% -0,10
-
EURO
50,48% 0,14
-
GRAM ALTIN
7106,04% -0,41
-
Ç. ALTIN
11571,81% 0,00
Sezon öncesi hentbol seminerine 250 hakem ve gözlemci katıldı
Sakarya’da 30 Ağustos /1 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen “SEZON ÖNCESİ HENTBOL SEMİNERİ”ne 250 kadar hakem ve gözlemci katıldı.
Seminerde, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren Türkiye Hentbol Federasyonu (THF)Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Hakan Küçükyılmaz, geçen sezon 2 bin kadar görevlendirme yaptıklarını, birkaç karşılaşmanın dışında olumsuzluk yaşanmadığını , “Genç Hakem Projesi”nin önemini anımsatarak “Başarılı bir sezon geçirdik” dedi.

Federasyon Başkanı Uğur Kılıç’ın; kurul üyelerine büyük güven duyduğunu ve her konuda büyük destek gördüklerini ifade eden Küçükyılmaz, bir karşılaşmayı tekrarlatmak durumunda kaldıklarını, ekip çalışmasıyla yeni sezona sıfır hatayla girmeyi hedeflediklerini, yurt dışında maç yönetecek hakem sayısını artırmak istediklerini söyledi.

SEMİNERDE KONULARINDA UZMAN KONUŞMACILAR
3 gün süren seminerde, MHK üyeleri Kamil Dikici, Ali Şahin ile Ayberk Dilmen MHK’nin temel prensipleri, değişen oyun kuralları ve gözlemcilerden beklentileri anlattılar. Bunların yanı sıra Özyeğin Üniversitesi Spor Merkezi Ekip Yöneticisi Eski Milli Hentbolcu Güneş Viter, “Sporda Çocuk Korumalı Uygulamalar ve Güvenli Alanlar” konusunda çok yararlı bilgiler aktardı. Kızılay Görevlisi Zeynep Naz Kahraman, “İlk Yardım ve Spor yaralanmaları”nı anlattı. THF Görevlisi Aykut Piroğlu, “Data Center” konusunda yenilikler konusunda bilgi verdi. Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Nurullah Çelik, “Zihinsel Antrenman”ın önemini anlattı.

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ İNANÇ: ”SAKARYA SPOR KENTİ”
Seminere büyük destek veren Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ile Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel, Sakarya’nın spor kenti olduğunu vurgu yaptılar. Ayrıca seminerin Sakarya’da yapılmasından duydukları memnuniyeti belirttiler. MHK Başkanı Hakan Küçükyılmaz, Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel, Sakarya Gençlik ve Spor Müdürü Nevzat İnanç ile Adapazarı İlçe Müdürü Nurcan Tabakoğlu’na teşekkür belgesi ve forma armağan etti.

SEMİNERE ADANA’DAN KİMLER KATILDI?
Seminere Adana’dan gözlemci olarak Bekir Kulbay, Erol Gülümsek, Fahri Şahin ve Ramazan Şanıvar katıldı. Hakem olarak da Tuğba Ayyıldız, Fatma Arı, Sefa Doğan, Tahir Toktok ve Yasmin Taşkaya katıldı Seminerde hakemlere Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Murat Çilli ve Öğretim Görevlileriyle, MHK Üyeleri Ali Şahin ve Ziya Davaslıgil gözetiminde atletik teste tabi tutuldular. Hakem ve Gözlemciler ayrı günlerde 3 kez online test oldular. Seminerde hakem ve gözlemcilere tişort ve katılım belgesi dağıtıldı.

Adana 01'in haklı sevinci: 3-1
Sonsuza kadar taşıyacağımız bu onur bizim
Tek çare sendikalaşmak!
Çukurova’da iş arayanlar işverenlerle buluştu
İftar programında birlik beraberlik mesajı
Yetkili servisler kontrolden çıktı: Arızayı söylemenin bile bedeli var!
Halil Nacar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iftarına katıldı
Hekimlerden 14 Mart’ta Beyaz Yürüyüş...
Adana’da bayramda yağmur ve serin hava etkili olacak
Barut'tan eşitlik ve adalet çağrısı; "İnfazda eşitlik haktır"
ATB ve AOSB’den Adana’nın Üretim Gücü İçin Güç Birliği
Lastiği patlayan ambulans devrildi; 3 sağlık personeli yaralandı
“Lider öğrencilerimiz sürdürülebilir geleceğe yön veriyor”
Şerif Kaya’dan tarihe tanıklık eden roman: “Mor Tepelerdeki Çocukluğum”
Sancaklı’dan Mahalle Başkanlarına İftar Yemeği: Birlik ve Beraberlik Mesajı
Adana Demirspor 1 attı 4 yedi...
Yurtçu kabri başında anıldı
Kavurma yapılan şampiyon atın sahibine yüklü ceza!
Büyükşehir’den Kozan’da iftar buluşması...
Sağlık-Sen 14 Mart'da Sağlık Çalışanlarını Unutmadı...
CHP, Doğu Akdeniz Yerel Medya Buluşması’nı Adana’da Gerçekleştirdi
Yükleniyor



