-
BIST 100
16252,82%1,87
-
DOLAR
44,19% 0,04
-
EURO
51,17% 0,35
-
GRAM ALTIN
7109,58% -0,03
-
Ç. ALTIN
11584,42% 0,00
Vali Köşger, 'Basın vatandaşlarımız arasındaki en temel köprüdür'
Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Vali Köşger mesajında şunları kaydetti.
VALİ SAYIN YAVUZ SELİM KÖŞGER’İN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
"Toplumun tarafsız, doğru ve hızlı bir şekilde bilgilendirilmesi adına büyük bir sorumluluk üstlenen basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü yürekten kutluyorum.
Demokrasimizin gelişmesinde ve toplumsal bilincin oluşturulmasında hayati bir role sahip olan gazetecilik; önemini hiçbir zaman yitirmeyecek bir meslektir. Bu mesleği layıkıyla yerine getiren tüm basın mensuplarımız; gece-gündüz demeksizin büyük bir özveriyle çalışıp vatandaşlarımızın haber alma hakkını temin ederken toplumsal barış, huzur ve güven ortamının da güçlenmesine katkı sunmaktadır. Çünkü basın; milletimizin müşterek sesi, vatandaşlarımızın talep ve beklentilerini duyurma aracı, devletimizle vatandaşlarımız arasındaki en temel köprüdür.
Dünyanın globalleşmesi ve teknolojinin gelişmesiyle birlikte, bilgiye hızlı bir şekilde ulaşmak kolaylaşırken doğru bilgiye ulaşmanın önemi artmıştır. Bilgi çağının en etkili araçlarından biri olan basın; bireylerin araştırmaya, düşünmeye ve doğru sonuçlara ulaşmaya yönlendirilmesinde önemli bir görev üstlenmektedir. Bu sebeple basın mensuplarımızın; özel hayata ve kişilik haklarına saygılı, objektif, ilkeli bir anlayışla görev yapmaları, toplumumuz için büyük bir değer taşırken basın mensuplarımızın varlığı da toplumumuzun huzur ve refahı için elzemdir.
Ulusal ve uluslararası düzeyde birçok festival, faaliyet ve organizasyona ev sahipliği yapan Adana’mızda bu etkinliklerin tanıtımında ve başarıyla gerçekleştirilmesinde basın mensuplarımızın katkısı çok önemlidir. İlimizin yakaladığı bu başarıyı istikrarlı bir şekilde sürdürmek ve daha büyük başarılara imza atmak için bizlere olduğu kadar basın mensuplarımıza da büyük bir sorumluluk düşmektedir. Yerel basın çalışanlarımızın bugüne kadar gösterdikleri özveriyi, bundan sonra da göstereceklerine inanıyorum.
Basın emekçilerimizin; demokrasinin güçlenmesinde, birlik ve beraberliğimizin korunmasında, toplumsal barış ve huzurun sağlanmasında üstlendikleri sorumluluğun bilinciyle Valilik olarak, basın mensuplarımızın görevlerini layıkıyla yerine getirebilmeleri için gereken desteği vermeye devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle; ebediyete intikal eden gazetecilerimizi rahmetle anıyor, mesleğini doğru ve tarafsız habercilik anlayışıyla icra eden tüm basın mensuplarımızı takdir ediyor, basın camiasının değerli üyelerine sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir meslek hayatı diliyorum."
Vali Yavuz, "Tarihin Akışına Karşı Durulan Muazzam Bir İrade"
Sibel Can 11 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor...
Ebru Gündeş kızı için özel uçak kiraladı...
Seyhan Belediyesi’nde Uzlaşı Sağlandı: Ödemeler Başladı
Dünya tenisinin yeni durağı Adana
Vali Yavuz ve Nacar sağlık çalışanları ile iftar yaptı
Eşini 3 yıl sonra toprağa verdi...
TÜGİK Genel Başkanı’ndan Çukurova GİAD’a Ziyaret
Pozantı'da 3 bin kişilik gönül sofrası kuruldu
Ayhan Barut, "Kriz büyüyor, harekete geçilmiyor"
Kadın Ağı ile Sürdürülebilir Gelecek Projesi Başladı...
Anahtar Parti’den Sert Mesaj: Razı Değiliz!
Genç Hasta Kalp Kapak Kaçağından Ameliyatsız Yöntemle Kurtuldu
KATODER Adana ‘Küçük Kalplere’ dokunacak
Uzmanından “Geçmeyen Öksürük” Uyarısı! Altından O Hastalık Çıkabilir
ÇÜ'de öğrencilerin iş dünyasından beklentileri masaya yatırıldı...
Yüreğir Belediyesi’nden ibadethanelerde bayram temizliği
AOSB Yeni Yatırımlarla Büyüyor!
Adana’da Alzheimer farkındalığı için anlamlı tiyatro
Mobilya atölyesinde silahlı kavga: 2 yaralı
Yükleniyor



