-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,19% 0,16
-
EURO
50,91% 0,01
-
GRAM ALTIN
7219,90% 0,20
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
Yol verme yüzünden tartışan abi ve kardeş darp edildi
Adana’da trafikte dolmuş sürücüsüyle yol verme meselesi yüzünden tartışan ağabey ve kardeşi feci şekilde darp edildi. Kafasında şişe kırılan ağabey bayılırken, kardeşinin ise burnu kırıldı.
Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşilevler Caddesi üzerinde meydana geldi. Osman Kozan (52), kardeşi Ömer Kozan (45), kız kardeşi Esma E. (48) ve yeğeni A.K. (6) ile birlikte Tufanbeyli ilçesinden hasta ziyaretine geldi. Ziyaretin ardından kullandığı otomobille ilçeye dönen Osman Kozan, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 01 M 0245 plakalı ile dolmuş sürücüsü ile yol verme meselesi yüzünden tartıştı.

Önce çarptı, sonra saldırdı
İddiaya göre, tartışmanın üzerine dolmuş sürücüsü, Osman Kozan’ın kullandığı 63 FG 690 plakalı otomobile arkadan çarptı. Ardından dolmuştan inen öfkeli şoför, Osman ve kardeşi Ömer Kozan’a saldırdı. Dolmuş sürücüsünün arkadaşlarının da kavgaya dahil olmasıyla ağabey ve kardeş dayak yedi.
Kafasında şişe kırıldı
Kafasında şişe kırılan Osman Kozan bayılırken, Ömer Kozan’ın ise burnu kırıldı. Çevredekilerin kavgayı ayırması üzerine dolmuş sürücüsü ve arkadaşları olay yerinden ayrıldı. Ağabey ve kardeş ise ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Osman Kozan’ın kafasına ve kulağına dikiş atıldı.

“Kafama vurulunca bayıldım”
Gazetecilere konuşan Osman Kozan, "Bize küfürler ettiler. O esnafa üstümüze yürüdüler. Üzerimize yürüyünce kavga çıktı. Benim kafama şişeyle vurdular. Şişeyle vurunca ben bayıldım. Şikayetçi olacağız” dedi.
“Davacı ve şikayetçiyiz”
Ömer Kozan ise yol verme yüzünden tartışmanın kavgaya dönüştüğünü anlatarak, “Arabadan bana küfür ederek indiler ve saldırıya uğradılar. Yanımda kızım, ablam ve ağabeyim vardı. Ailemize saldırdılar. Benim burnumda kırık var. Gerekli mercilere başvurumuzu yaptık. Kendilerinden davacı ve şikayetçiyiz” ifadelerini kullandı.
Adana’da İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. yılı anıldı...
ÇGC öncülük edecek...
Beta Enerji’nin Hedefi Halka Arz...
Üretimin Gücü Sporun Enerjisiyle Buluşuyor
Türkiye'nin 45. gururu! Adana şalgamı Avrupa’da tescillendi...
Vali Yavuz Ceyhan’ı ziyaret etti...
Büyükşehir’den kadınlara; film ve söyleşi desteği
Sümer: "Bu bir koruma kanunu değil, kapalı devre yağma planıdır"
Seyhan’da Ramazan sofrası özel misafirleri ağırladı
Nacar: Karnavala hazırız
Kamu Müteahhitlerinden Hakediş Çağrısı
"Mazotta vergiyi kaldırın, gübrede hibe desteği verin"
Teknoloji Tabanlı Girişimler Desteklenecek
Adana’da kültür ve sanata destek veren belediyelere teşekkür
Gastronomik Farkındalık ve Atıksız Mutfak atölyesi
Tarımda ve Bilimde Kadınların Gücü Konuşuldu
Firari hükümlü baba ve iki oğlu yakalandı...
Ormanlık alandaki yayla evi yanarak kullanılmaz hale geldi...
Adana 01 kaçtı Sincan Belediyesi kovaladı: 3-2
Yükleniyor




